Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Επιστολή Μ.Μιτζικού για την επέκταση της αστικής γραμμής 9 μέχρι την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας
Επιστολή Μ.Μιτζικού για την επέκταση της αστικής γραμμής 9 μέχρι την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας

Επιστολή Μ.Μιτζικού για την επέκταση της αστικής γραμμής 9 μέχρι την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας

Επιστολή στον πρόεδρο του Αστικού Κτελ έστειλε ο επικεφαλής της παράταξης “Δύναμη ” Μιχάλης μαζί με την δημοτικό σύμβουλο Κατερίνα Τσοπουρίδου ζητώντας την επέκταση της αστικής γραμμής 9 μέχρι την νέα Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας στην περιοχή του Αλιβερίου.

Πιο συγκεκριμένα η αναφέρει:

Κύριε Πρόεδρε,

Η προσβασιμότητα των συμπολιτών μας στην Αστυνομική Διεύθυνση στην περιοχή του Αλιβερίου δυσχεραίνεται λόγω μη επαρκούς συγς με του Αστικού ΚΤΕΛ.

Σε πρόσφατη συνάντησή μας με την ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης ετέθη το ζήτημα επέκτασης της γραμμής 9 μέχρι το νέο κτίριο της Α.Δ.Μ.

Είναι προφανές ότι αποτελεί επιτακτική ανάγκη να προωθηθεί η επέκταση της γραμμής 9 ώστε να καθιστά εύκολα προσβάσιμη την Α.Δ.Μ. στους του Βόλου και όχι μόνον.

Θεωρούμε ότι το Βόλου πρέπει προβεί σε όλες τις απαραίτητες εκείνες ενέργειες ώστε να λάβει χ άμεσα η επέκταση της γραμμής 9 στην Α.Δ.Μ. και αυτό προς όφελος των συμπολιτών μας.

Η δημοτική μας παράταξη θα στηρίξει, πρωτίστως στα θεσμικά όργανα του Δήμου, κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση.

Με τιμή,

Μιχάλης

Αικατερίνη Τσοπουρίδου

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση