Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ευχαριστήρια επιστολή της Γαλλίας στο Δήμο Βόλου
Ευχαριστήρια επιστολή της Γαλλίας στο Δήμο Βόλου

Ευχαριστήρια επιστολή της Γαλλίας στο Δήμο Βόλου

Με επιστολή του προς το δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο, ο της στη Θεσσαλονίκη, Christophe LE RIGOLEUR, μεταφέρει τις θερμές ευχαριστίες του τόσο του ίδιου, όσο και των γαλλικών αρχών για το υποστήριξης και φιλίας προς τη , από το Δήμο .

Συγκεκριμένα στην επιστολή αναφέρονται τα εξής: «Εξ ονόματός μου και εξ ονόματος των γαλλικών αρχών, σας ευχαριστώ θερμά για το υποστήριξης και φιλίας προς τη Γαλλία. Η δική σας εκδήλωση αλληλεγγύης μαρτυρεί άλλη μια φορά τη ζωντάνια των δεσμών που ενώνουν τις χώρες μας.

Σύμφωνα με τη δήλωση του προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας της 14ης Νοεμβρίου 2015, οι τρομοκρατικές επιθέσεις που έγιναν στη Γαλλία στρέφονται κατά των αξιών που υπερασπιζόμαστε σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι αξίες της ελευθερίας, της αδελφοσύνης και της δημοκρατίας είναι οικουμενικές και η Γαλλία, όπως και η , συνδέονται ιδιαίτερα με αυτές.

Τις συγκεκριμένες ανθρώπινες αξίες οφείλουμε να τις υπερασπιζόμαστε συνεχώς στη Γαλλία, στην Ευρώπη και σ’ ολόκληρο τον κόσμο. Τη μάχη αυτή πρέπει να τη δώσουμε παραμένοντας ενωμένοι, χωρίς να υποκύπτουμε στις σειρήνες της διχόνοιας.

Είναι δική μας ευθύνη να τιμήσουμε τη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας.

Άλλη μια φορά, ευχαριστώ για τη δική σας μαρτυρίας αλληλεγγύης».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αποζημιώσεις στο 100% της ζημίας το Νοέμβριο του 2021 - https://t.co/hpShvtY3q1 -

  • Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) #2οΕΠΑΛΒόλουΕσπερινό - https://t.co/7xakhftsfo -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/bJmmFvYWED -

"Αλιεύοντας" την είδηση