Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Επίσκεψη του νέου διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου
Επίσκεψη του νέου διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου

Επίσκεψη του νέου διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου

Τον δήμρχο Ρήγ Φεραίου Δημήτρη Νασίκα επισκέφθηκε την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης ο νέος διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Γεώργιος Πολύζος, συνοδευόμενος από τον διευθυντή του 1ου Δημ. Σχολείου υ Αργύρη Παπαθανασίου και τον διευθυντή του 2ου Δημ. Σχολείου υ «ΡΗΓΑΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΛΗΣ» Βασίλειο Τσέκο.

Η πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, με τον δήμαρχο να συγχαίρει τον κ. Πολύζο για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και τις ευχές του για καλή επιτυχία.

‘Έγινε διεξοδική συζήτηση για θέματα που αφορούν σε εκπαιδευτικά προτα των σχολείων καθώς και το έντονο κτηριακό πρόβλημα τους και τις ενέργειες που θα πρέπει να καταβληθούν προκειμένου να λυθεί.

Στον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου δόθηκε η ευκαιρία να αφουγκραστεί τα προτα των εκπαιδευτικών της περιοχής και να ανταλλάξουν απόψεις για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων και τη βελτίωση της παρεχόμενης εκπαίδευσης. Ο κ. τόνισε ότι θα καταβάλλει προσπάθειες υποστήριξης προς τα και έδωσε διαβεβαιώσεις για την στήριξη της λειτουργίας των σχολείων και των υπηρεσιών εκπαίδευσης.

Ο κ. Πολύζος ευχαρίστησε τον δήμαρχο για τις ευχές του και υποσχέθηκε συνεργασία σε θέματα που έχουν σχέση με το Δήμο Ρήγα Φεραίου.

Ο δήμαρχος προσέφερε στον κ. Πολύζο και στους διευθυντές των σχολείων εκδόσεις που αφορούν στο έργο του εθνομάρτυρα ΡΗΓΑ ΒΕΛΕΣΤΙΝΛΗ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση