Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Επίσκεψη του νέου διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου
Επίσκεψη του νέου διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου

Επίσκεψη του νέου διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου

Τον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα επισκέφθηκε την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης ο νέος διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας Γεώργιος Πολύζος, συνοδευόμενος από τον διευθυντή του 1ου Δημ. Σχολείου Βελεστίνου Αργύρη Παπαθανασίου και τον διευθυντή του 2ου Δημ. Σχολείου Βελεστίνου «ΡΗΓΑΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΛΗΣ» Βασίλειο Τσέκο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, με τον δήμαρχο να συγχαίρει τον κ. Πολύζο για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και τις ευχές του για καλή επιτυχία.

‘Έγινε διεξοδική συζήτηση για θέματα που αφορούν σε εκπαιδευτικά προβλήματα των σχολείων καθώς και το έντονο κτηριακό πρόβλημα τους και τις ενέργειες που θα πρέπει να καταβληθούν προκειμένου να λυθεί.

Στον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου δόθηκε η ευκαιρία να αφουγκραστεί τα προβλήματα των εκπαιδευτικών της περιοχής και να ανταλλάξουν απόψεις για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων και τη βελτίωση της παρεχόμενης εκπαίδευσης. Ο κ. Νασίκας τόνισε ότι θα καταβάλλει προσπάθειες υποστήριξης προς τα και έδωσε διαβεβαιώσεις για την στήριξη της λειτουργίας των σχολείων και των υπηρεσιών εκπαίδευσης.

Ο κ. Πολύζος ευχαρίστησε τον δήμαρχο για τις ευχές του και υποσχέθηκε σε θέματα που έχουν σχέση με το Δήμο Ρήγα Φεραίου.

Ο δήμαρχος προσέφερε στον κ. Πολύζο και στους διευθυντές των σχολείων που αφορούν στο του εθνομάρτυρα ΡΗΓΑ ΒΕΛΕΣΤΙΝΛΗ.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καθαρισμός της ακτογραμμής Μηλίνας   #ακτογραμμήΜηλίνας - https://t.co/6GwCinwyeO -

  • Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της οδού μεταξύ Kαλών Νερών και Βυζίτσας - https://t.co/14mkwWWz5k… -

  • Δράση ΟΝΝΕΔ Λάρισας, Καρδίτσας και Μαγνησίας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2023 - https://t.co/rZGeGVLRhK… -

"Αλιεύοντας" την είδηση