Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Επίσκεψη του νέου διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας στο Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου
Επίσκεψη του νέου διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας στο Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου

Επίσκεψη του νέου διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας στο Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου

Τον δήμαρχο Δημήτρη Νασίκα επισκέφθηκε την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης ο νέος Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας Σωκράτης .

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι διευθυντές όλων των σχολικών μονάδων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου : Γυμνασίου Βελεστίνου Συραγώ Δεληγιάννη, Λυκείου Βελεστίνου Μαρία Μπούρα, Χρήστο Μαράτο, Γυμνασίου Στεφανοβικείου κα Κατερίνα Μαυρογιαννάκη, Γυμνασίου Καναλίων Δημ. Μπαζιάνας, Λυκείου Καναλίων κα Καλλιόπη Τάσιου.

Επίσης στη συνάντηση παρευρέθηκαν και ο Οικονομικών Υπηρεσιών & πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Δήμου Ρήγα Φεραίου Χρ. Παπαρούνας και ο Τεχνικών Υπηρεσιών Δημ. Παλληκάρης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα με τον Δήμαρχο να συγχαίρει τον κο Σαβελίδη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και τις ευχές του για καλή .

Έγινε διεξοδική συζήτηση για θέματα που αφορούν σε εξειδικευμένα προβλήματα των σχολείων της περιοχής καθώς επίσης και της σχέσης της τοπικής κοινωνίας με την εκπαίδευση.

Το έντονο κτηριακό πρόβλημα είναι ένα επίσης από τα θέματα που απασχολεί καθώς και οι ενέργειες που πρέπει να καταβληθούν προκειμένου να λυθεί.

Η συζήτηση επεκτάθηκε και στα περιθώρια ανάπτυξης και βελτίωσης συνθηκών, δομών και υποδομών σχολικών μονάδων και τέλος θέματα οικονομικής διαχείρισης σχολείων.

Στον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου δόθηκε η ευκαιρία να αφουγκραστεί τα προβλήματα των εκπαιδευτικών της περιοχής και να και να ανταλλάξουν απόψεις για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων και τη βελτίωση της παρεχόμενης εκπαίδευσης. Ο κ.Νασίκας τόνισε ότι θα καταβάλλει προσπάθειες προς τα σχολεία και έδωσε διαβεβαιώσεις για την στήριξη της λειτουργίας των σχολείων και των υπηρεσιών εκπαίδευσης.

Ο κ. ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κο Δημ. Νασίκα για τις ευχές του και υποσχέθηκε συνεχή και αποτελεσματική σε θέματα που άπτονται της αρμοδιότητάς του με το Δήμο Ρήγα Φεραίου.

Ο δήμαρχος προσέφερε στον κ. Σαβελίδη εκδόσεις που αφορούν το του εθνομάρτυρα ΡΗΓΑ ΒΕΛΕΣΤΙΝΛΗ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Nέα βλάβη του "Ερατώ" στο λιμάνι του Βόλου #υδροπτέρυγοΕρατώ - https://t.co/RL97T60i0Y -

  • #φωτιά σε παράγκα στο Αλιβέρι #φωτιά - https://t.co/LiAaX7fSka -

  • Διαπλάτυνση δρόμου #Βένετο-Κουλούρι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας #Βένετο #ΒένετοΚουλούρι - https://t.co/S6svdfXr7J -

"Αλιεύοντας" την είδηση