Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Επίσκεψη στην αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας από στελέχη του IPA
Επίσκεψη στην αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας από στελέχη του IPA

Επίσκεψη στην αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας από στελέχη του IPA

Επίσκεψη εθιμοτυπικού χαρακτήρα πραγματοποίησαν εχθές στελέχη του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων (IPA) στο γραφείο της αεριφερειάρχη ς.

Πιο συγκεκριμένα, η κα Δωροθέα Κολυνδρίνη συναντήθηκε με τους κκ. Ιωάννη Καραπατάκη, προέδρο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της ΙΡΑ, νσταντίνο Λύτρα, διευθύνοντα του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της ΙΡΑ και Στέφανο Καρκάλη, πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης της ΙΡΑ στη , με τους οποίους συζήτησε διεξοδικά το πολυδιάστατο φιλανθρωπικό της Ένωσης.

Η αεριφερειάρχης ενημερώθηκε για την πορεία των πρόσφατων δράσεων του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της ΙΡΑ στην περιοχή, ενώ εξετάσθηκε και το ενδεχόμενο ανάληψης δράσεων από κοινού με τις ΠΕΜ&Σ.

« Η συν μεταξύ των ΠΕΜ&Σ και της Αστυνομικής Δ/νσης Μαγνησίας είναι αγαστή σε μια σειρά ενεργειών προς όφελος των πολιτών, ενώ διαπιστώνονται κι αισθήματα αμοιβαιότητας σε εκατέρωθεν αιτήματα που εγείρονται με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του υ και των δύο Υπηρεσιών.

Στο πλαίσιο αυτό, στενή κι εποικοδομητική για τον τόπο μας θα είναι και η συν των ΠΕΜ&Σ με το εθνικό και δη το τοπικό τμήμα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, με γνώμονα την ενίσχυση των κοινωνικών και φιλανθρωπικών δράσεων που υπηρετούν το γενικό καλό και προάγουν αισθήματα αλληλεγγύης κι εθελοντισμού», δήλωσε σχετικά η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση