Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Επίσκεψη στην αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας από στελέχη του IPA
Επίσκεψη στην αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας από στελέχη του IPA

Επίσκεψη στην αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας από στελέχη του IPA

Επίσκεψη εθιμοτυπικού χαρακτήρα πραγματοποίησαν εχθές στελέχη του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων (IPA) στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας.

Πιο συγκεκριμένα, η κα Δωροθέα Κολυνδρίνη συναντήθηκε με τους κκ. Ιωάννη Καραπατάκη, προέδρο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της ΙΡΑ, Κωνσταντίνο Λύτρα, διευθύνοντα του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της ΙΡΑ και Στέφανο Καρκάλη, πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης της ΙΡΑ στη Μαγνησία, με τους οποίους συζήτησε διεξοδικά το πολυδιάστατο φιλανθρωπικό έργο της Ένωσης.

Η αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε για την πορεία των πρόσφατων δράσεων του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της ΙΡΑ στην περιοχή, ενώ εξετάσθηκε θετικά και το ενδεχόμενο ανάληψης δράσεων από κοινού με τις ΠΕΜ&Σ.

« Η συνεργασία μεταξύ των ΠΕΜ&Σ και της Αστυνομικής Δ/νσης Μαγνησίας είναι αγαστή σε μια σειρά ενεργειών προς όφελος των πολιτών, ενώ διαπιστώνονται κι αισθήματα αμοιβαιότητας σε εκατέρωθεν αιτήματα που εγείρονται με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του έργου και των δύο Υπηρεσιών.

Στο πλαίσιο αυτό, στενή κι εποικοδομητική για τον τόπο μας θα είναι και η συνεργασία των ΠΕΜ&Σ με το εθνικό και δη το τοπικό τμήμα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, με γνώμονα την ενίσχυση των κοινωνικών και φιλανθρωπικών δράσεων που υπηρετούν το γενικό καλό και προάγουν αισθήματα αλληλεγγύης κι εθελοντισμού», δήλωσε σχετικά η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παρεκκλήσιο του Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης θα ανεγερθεί στην Ν. Ιωνία Μαγνησίας - https://t.co/uQ4ko3ztLO -

  • Μυστηριώδεις παρενέργειες της COVID-19 στον εγκέφαλο - https://t.co/BD9Va6s8Rx -

  • - https://t.co/iGfnaC2SYq -

"Αλιεύοντας" την είδηση