Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / ΠΑΙΔΕΙΑ / Επίσκεψη μαθητών στο Δημαρχείο Βόλου
Επίσκεψη μαθητών στο Δημαρχείο Βόλου

Επίσκεψη μαθητών στο Δημαρχείο Βόλου

Επίσκεψη στον δήμαρχο Αχ. Μπέο πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης 13 Μαΐου οι της Δ’ και ΣΤ’ τάξης του 19ου Δημοτικού Σχολείου , ενώ στην συνέχεια ξεναγήθηκαν στους χώρους του Δημαρχείου.

Οι κατέθεσαν στον δήμαρχο με τα προβλήματα που υπάρχουν στο σχολικό κτίριο, στο οποίο στεγάζονται και στην συνέχεια του έθεσαν διάφορες ερωτήσεις για τα θέματα της πόλης, όπως για την μετακίνηση των φυλακών ανηλίκων που βρίσκονται σε κατοικημένη περιοχή και δίπλα σε , για τα , τις , τους ποδηλατοδρόμους κ.ά.

Ο δήμαρχος παρέθεσε αναλυτικά στους μαθητές το πλάνο της Δημοτικής Αρχής για όλα τα παραπάνω θέματα, ενώ τους ενημέρωσε πως ήδη έχει επισκεφθεί ένα μεγάλο μέρος των σχολικών κτιρίων, στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί ώστε να διαπιστώσει τα προβλήματα που υπάρχουν και τόνισε, για ακόμη μία φορά, πως η Δημοτική Αρχή μέσα στα επόμενα τρία χρόνια θα έχει ολοκληρώσει όλες τις παρεμβάσεις στα σχολικά κτίρια ώστε να είναι λειτουργικά και πάνω από όλα ασφαλή για τα παιδιά.

“Το είστε εσείς και πρέπει να σας προσέξουμε”, είπε ο δήμαρχος και πρόσθεσε πως “ό,τι παράπονο και να έχετε, έχετε δίκιο. Τα τόσα χρόνια ήταν παρατημένα και κάτι τέτοιο είναι ανεπίτρεπτο. Σας δίνω τον λόγο μου ότι η Δημοτική Αρχή έχει ως προτεραιότητά της να αποκατασταθούν τα προβλήματα στα σχολικά κτίρια”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διαδικτυακή ομάδα γονέων από το «Πρόταση Ζωής» - ΟΚΑΝΑ #ομάδαγονέων - https://t.co/aI7EpnANx2 -

  • Ασφαλή πρόσβαση στην Μ. Παναγίας Οδηγήτριας στην Πορταριά δίνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/CP7LgdXr2z… -

  • Nέα πεζοδρόμια από Σκιάθο μέχρι Κουκουναριές κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/uJfkC7WUBm… -

"Αλιεύοντας" την είδηση