Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Επίσκεψη μαθητών στο Δημαρχείο Βόλου
Επίσκεψη μαθητών στο Δημαρχείο Βόλου

Επίσκεψη μαθητών στο Δημαρχείο Βόλου

Επίσκεψη στον δήμαρχο Βόλου Αχ. Μπέο πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης 13 Μαΐου οι μαθητές της Δ’ και ΣΤ’ τάξης του 19ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, ενώ στην συνέχεια ξεναγήθηκαν στους χώρους του Δημαρχείου.

Οι μαθητές κατέθεσαν στον δήμαρχο υπόμνημα με τα προβλήματα που υπάρχουν στο σχολικό κτίριο, στο οποίο στεγάζονται και στην συνέχεια του έθεσαν διάφορες ερωτήσεις για τα θέματα της πόλης, όπως για την των φυλακών ανηλίκων που βρίσκονται σε κατοικημένη περιοχή και δίπλα σε σχολεία, για τα αδέσποτα, τις παιδικές χαρές, τους ποδηλατοδρόμους κ.ά.

Ο δήμαρχος παρέθεσε αναλυτικά στους μαθητές το πλάνο της Δημοτικής Αρχής για όλα τα παραπάνω θέματα, ενώ τους ενημέρωσε πως ήδη έχει επισκεφθεί ένα μεγάλο μέρος των σχολικών κτιρίων, στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί ώστε να διαπιστώσει τα προβλήματα που υπάρχουν και τόνισε, για ακόμη μία φορά, πως η Δημοτική Αρχή μέσα στα επόμενα τρία χρόνια θα έχει ολοκληρώσει όλες τις παρεμβάσεις στα σχολικά κτίρια ώστε να είναι λειτουργικά και πάνω από όλα ασφαλή για τα παιδιά.

“Το είστε εσείς και πρέπει να σας προσέξουμε”, είπε ο δήμαρχος και πρόσθεσε πως “ό,τι παράπονο και να έχετε, έχετε δίκιο. Τα τόσα χρόνια ήταν παρατημένα και κάτι τέτοιο είναι ανεπίτρεπτο. Σας δίνω τον λόγο μου ότι η Δημοτική Αρχή έχει ως προτεραιότητά της να αποκατασταθούν τα προβλήματα στα σχολικά κτίρια”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση