Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Επίσκεψη Κ.Παπανάτσιου στο παράρτημα των Γενικών Αρχείων του Κράτους Μαγνησίας
Επίσκεψη Κ.Παπανάτσιου στο παράρτημα των Γενικών Αρχείων του Κράτους Μαγνησίας

Επίσκεψη Κ.Παπανάτσιου στο παράρτημα των Γενικών Αρχείων του Κράτους Μαγνησίας

Η Κ. Ππνάτσιου επισκέφθηκε τα Γενικά Αρχεία του Κράτους (ΓΑΚ) , όπου συναντήθηκε και συζήτησε με τη διευθύντρια Αννίτα Πρασσά και το προσωπικό της υπηρεσίας.

Στην συμμετείχε και ο υπ. διδάκτορας ιστορίας και γραμματέας Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, Δημήτρης Σκαλτσής.

Η πρώην αν. υπουργός Οικονομικών ενημερώθηκε για την δράση που έχει αναπτύξει η υπηρεσία των ΓΑΚ στην πόλη  και γενικά στη χώρα εδώ και χρόνια, με τις προσπάθειες και την προσωπική συμβολή των εργαζομένων να είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Επιπρόσθετα, η κα ενημερώθηκε για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία, αφού το Υπ. Παιδείας ως υπεύθυνο για την κεντρική διενέργεια προμηθειών δείχνει να αδιαφορεί να παρέχει τα απαραίτητα για την σωστή λειτουργία των ΓΑΚ.

Η κα. ανέφερε ότι ο ρόλος των ΓΑΚ Μαγνησίας είναι σημαντικός και μπορεί να εισφέρει ξέχωρα από τις υπηρεσίες προς τους , στην ανάδειξη της τοπικής ιστορίας της Μαγνησίας, ενώ δεσμεύθηκε πως θα είναι δίπλα στους εργαζόμενους και θα προωθήσει τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση