Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Επίσκεψη ευρωπαίων καθηγητών –μαθητών στο Δημαρχείο Βόλου
Επίσκεψη ευρωπαίων  καθηγητών –μαθητών  στο Δημαρχείο Βόλου

Επίσκεψη ευρωπαίων καθηγητών –μαθητών στο Δημαρχείο Βόλου

Για τη διαχείριση των απορριμμάτων του Βόλου ενημερώθηκαν σήμερα καθηγητές και ές από ευρωπαϊκές χώρες που φιλοξενούνται από το 1ο έας Ιωνίας , στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Leonardo -Partnerships, με τίτλο: Παραδείγματα βιώσιμου ενεργειακού εφοδιασμού και μετρήσεις ενεργειακής απόδοσης ως συμβολή στη μείωση του CO2.

Oι φιλοξενούμενοι, που συνοδεύονταν από τους καθηγητές του 1ου Μαρία Πουλημένου και Ι. Γεωργατζή ενημερώθηκαν από τον τεχνικό διευθυντή ΣΥΔΙΣΑ Στ. Μουτζούρη και τον πρόεδρο του ΣΥΔΙΣΑ Κ. Γανωτή για το σύστημα αποκομιδής απορριμμάτων.

H φιλοξενία της ομάδας, που αποτελείται από τρεις καθηγητές από το σχολείο Berufsschule Bersenbruck (Bersenbruck, Γερμανία), δύο καθηγητές και δύο ές από το σχολείο Brogardsgymnasiet (Kristinehamn, ), δύο καθηγητές και δύο μαθητές από το σχολείο Skive Teknisk Gymnasium (Skive, Δανία), τρεις καθηγητές από το σχολείο Techniczne Zaklady Naukowe (Dabrowa Gornicza, Πολωνία), επτά καθηγητές από το σχολείο Liceul Energetic Tg-Jiu (Tg-Jiu, Ρουμανία), τέσσερις καθηγητές από το σχολείo SAFA NUESTRA SENORA LOS REYES (Sevilla, Ισπανία), ξεκίνησε στις 18 Μαΐου και ολοκληρώνεται αύριο.

Το πρόγραμμα όλες αυτές τις ημέρες περιελάβανε :

19/5

-Επίσκεψη στη Βεργίνα

20/5

-Επίσκεψη στο υδροηλεκτρικό του Σαρακηνού και εργασία στο σχολείο

-Επίσκεψη στη Μακρινίτσα

21/5

-Επίσκεψη στο Αθανασάκειο Βόλου

-Βόλτα στην της πόλης

-Επίσκεψη στο Βόλου

-Αποχαιρετιστήριο δείπνο

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση