Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Επίσκεψη Δωροθέας Κολυνδρίνη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία
Επίσκεψη Δωροθέας Κολυνδρίνη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία

Επίσκεψη Δωροθέας Κολυνδρίνη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία

Την καθιερωμένη εθιμοτυπική επίσκεψη, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, πραγματοποίησε την Μ. Πέμπτη 25-04-2019, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων  Δωροθέα Κολυνδρίνη, ενόψει των εορτών του Πάσχα, ανταλλάσσοντας ευχές με τα στελέχη και το προσωπικό της Υπηρεσίας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η κ. Κολυνδρίνη συναντήθηκε με τον υποδιοικητή της Πυροσβεστικής Ευ. Λιακόπουλο και τα υπόλοιπα στελέχη της Υπηρεσίας, τους οποίους συνεχάρη για το εξαιρετικά δύσκολο έργο που επιτελούν στο Νομό Μαγνησίας, με σκοπό την προστασία της ζωής και της περιουσίας του πολίτη, την πρόληψη και την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών. Επεσήμανε επίσης την άριστη συνεργασία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με την Περιφέρεια Θεσσαλίας όλα αυτά τα χρόνια ειδικά σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, πλημμυρικά φαινόμενα, κατολισθήσεις, έντονες χιονοπτώσεις, πυρκαγιές κ.ά.

Υπογράμμισε δε ότι είναι υπέρ της Περιφερειακής Διακυβέρνησης, προκειμένου οι Περιφέρειες, να είναι πιο ισχυρές, να έχουν περισσότερες αρμοδιότητες, προς όφελος των πολιτών.

Από την πλευρά τους τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου ευχαρίστησαν την κ. Κολυνδρίνη για την επίσκεψή της, εξήραν το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους όλα αυτά τα χρόνια που ήταν προς όφελος των πολιτών και της ευχήθηκαν καλή Ανάσταση, αλλά και καλή επιτυχία στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές.

 

 

 

 

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές σε Καρδίτσα και Λευκάδα – Συνεχίζονται οι έρευνες στο Μουζάκι… - https://t.co/7DjtMKl1or -

  • Κορωνοϊός: Νέο ρεκόρ με 453 κρούσματα - https://t.co/IknU5doEl5 -

  • 24ωρη γραμμή Ελλάδας-Τουρκίας για αποφυγή σύγκρουσεων - https://t.co/U50QcgjZHF -

"Αλιεύοντας" την είδηση