Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Επιμήκυνση οικονομικών μέτρων τουλάχιστον για ένα τετράμηνο
Επιμήκυνση οικονομικών μέτρων τουλάχιστον για ένα τετράμηνο

Επιμήκυνση οικονομικών μέτρων τουλάχιστον για ένα τετράμηνο

Την επιμήκυνση οικονομικών μέτρων τουλάχιστον για ένα τετράμηνο , όπως και την αναστολή των ρυθμίσεων σε Εφορεία και για την ίδια χρονική περίοδο αιτήθηκαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αριστοτέλης Μπασδάνης, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων ιώργος Ζαφείρης μαζί με τα μέλη της διοίκησης Κοντορίζο, Μποτσιβάλη και Καραουλάνη και η η πρόεδρος Ξενοδόχων Σκοπέλου, Μαίρη Διαμαντή στον γεν. γραμματέα ς Πολιτικής Χρήστο Τριαντόπουλο, λίγο πριν την προγραμματισμένη σύσκεψη με τον υπουργό Οικονομικών Χ. Σταϊκούρα.

Η αντιπροσωπεία από τη Μαγνησία, με επικεφαλής τον κ. Μπασδάνη υπογραμμίζοντας την κρισιμότητα της κατάστασης που έχει φέρει σε δεινή θέση για ακόμη μία φορά την επιχειρηματικότητα ζήτησε κατά την συνάντησή τους επιδότηση των επιχειρήσεων, αλλά και των θέσεων εργασίας, ανάλογα με την επιβάρυνση που θα κληθούν να επωμιστούν για όλο το χρονικό διάστημα που θα διαρκέσει η της πανδημίας.

Απώτερος σκοπός να μην χαθούν περαιτέρω και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία τους μετά το πέρας της υγειονομικής αυτής δοκιμασίας.

Παράλληλα, συζητήθηκε και το θέμα της αναστολής πληρωμής του σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Από την πλευρά του ο κ. Τριαντόπουλος σημείωσε ότι τα δεδομένα στην παρούσα φάση κινούνται με έντονη ρευστότητα, ωστόσο δεσμεύτηκε ότι θα αξιοποιηθούν όλα εκείνα τα χρηματοδοτικά , ώστε να περιοριστούν οι απώλειες στον ιδιωτικό τομέα.

Ο ίδιος είδε τις της τοπικής αντιπροσωπείας με θετικό τρόπο και υποσχέθηκε να τις μεταφέρει στη σύσκεψη που θα ακολουθούσε με τον υπουργό Οικονομικών κ. Σταϊκούρα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση