Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνάντηση Φορέων για την ανάδειξη του Αεροδρομίου Νέας Αγχιάλου σε Αεροδρόμιο Κεντρικής Ελλάδος
Συνάντηση Φορέων για την ανάδειξη του Αεροδρομίου Νέας Αγχιάλου σε Αεροδρόμιο Κεντρικής Ελλάδος

Συνάντηση Φορέων για την ανάδειξη του Αεροδρομίου Νέας Αγχιάλου σε Αεροδρόμιο Κεντρικής Ελλάδος

Συνάντηση Φορέων (Επιμελητηρίων και ξενοδοχειακών Ενώσεων) με θέμα την ανάδειξη του Αεροδρομίου Νέας Αγχιάλου σε Αεροδρόμιο Κεντρικής Ελλάδος και την προσέλκυση επισκεπτών θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη, 2 Μαρτίου και 1 το μεσημέρι, στα γραφεία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας .

Απάντηση στην

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας, σχολιάζοντας την ανακοίνωση της όπου αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι «το Διοικητικό Συμβούλιο της εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για την επιστροφή των καρτών που δόθηκαν στο Επιμελητήριο Μαγνησίας και επεστράφησαν μία μέρα πριν τον χορό χωρίς να παρευρεθεί άλλος εκπρόσωπός του», θα ήθελε προς αποκατάσταση της αλήθειας να τονίσει τα παρακάτω:

Θα πρέπει, κατ’ αρχάς, οι κύριοι διοικούντες την να γνωρίζουν πως το Επιμελητήριο Μαγνησίας δεν είναι ένας ιδιώτης, στον οποίο μπορεί κάποιος να απευθύνεται προφορικά, αλλά αντίθετα θα πρέπει να υπάρχει επίσημη αλληλογραφία για οποιοδήποτε αίτημα ή ζήτημα. Στην προκειμένη περίπτωση, δεν υπήρξε κάτι τέτοιο.

Τρεις ημέρες πριν την εκδήλωση, με πρωτοβουλία της προσκομίστηκαν στα γραφεία του Επιμελητηρίου ορισμένες προσκλήσεις για τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου, αντί 15 ευρώ η μία. Το Επιμελητήριο ενημέρωσε τόσο τα μέλη της Δ.Ε όσο και του Δ.Σ, ωστόσο, το ενδιαφέρον δεν ήταν το αναμενόμενο. Προφανώς, δεν ήμασταν σε θέση να πιέσουμε τον οποιονδήποτε, να αγοράσει κάποια πρόσκληση, εφ’ όσον δεν το ήθελε. Κατά συνέπεια, οι προσκλήσεις επεστράφησαν προκειμένου να διατεθούν κάπου αλλού.

Εξάλλου, δε δύναται το Επιμελητήριο να διαθέτει χρήματα για αντίστοιχες περιπτώσεις. Αντ’ αυτού, η ΟΕΒΕΜ, μέσω επιχορήγησης, όπως και άλλες Ομοσπονδίες και Σύλλογοι, εδώ και χρόνια ενισχύονται οικονομικά σε τακτή βάση, από το Επιμελητήριο, για τις διάφορες δράσεις τους.

Ας μας επιτραπεί να παρατηρήσουμε ότι ως Φορέας, που στηρίζει την επιχειρηματικότητα στην περιοχή μας, θα ήταν, το λιγότερο, δείγμα ευγένειας εάν η ΟΕΒΕΜ είχε αποστείλει προσκλήσεις τουλάχιστον προς τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής.

Στο δια ταύτα, ας γνωρίζουν οι όψιμοι διεκδικητές της «σωτηρίας» των επιχειρηματιών, πως τέτοιες πρακτικές δήθεν «παραπόνων» ανήκουν στο παρελθόν και όσοι τις επικαλούνται, θα πρέπει να τις ξεχάσουν.

Όσοι αγωνιούν ειλικρινά για την επιχειρηματικότητα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μικροί και μεσαίοι επιχειρηματίες, δεν εκδίδουν ανακοινώσεις ότι «θα πάρουμε το Επιμελητήριο» σα να πρόκειται για κάποιο «κάστρο» που σκοπεύουν να κατακτήσουν, αντίθετα προτείνουν λύσεις στα προβλήματα, κάνουν εισηγήσεις υπέρ των Σωματείων που εκπροσωπούν και φροντίζουν να ενημερώνουν για όλες τις τρέχουσες δράσεις που μπορούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του «επιχειρείν».

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εκδήλωση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Μαγνησίας το απόγευμα της Δευτέρας 29/2 σχετικά με την παρουσίαση των τεσσάρων νέων προγραμμάτων που εντάσσονται στο ΕΣΠΑ 2014 -2020 και όπου η ΟΕΒΕΜ παρά την σχετική πρόσκληση που εστάλη, αγνόησε επιδεικτικά, καθώς ούτε ένας εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας παραβρέθηκε.

Άρα λοιπόν, αντί να κόπτονται όλοι ποιος θα «σώσει» το Επιμελητήριο και την επιχειρηματικότητα, ας φροντίσουν πρώτα απ’ όλα να ενημερώνουν τα μέλη τους για δράσεις που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό τους.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση