Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Επιμελητήριο Μαγνησίας: Βοήθεια σε πυρόπληκτους της Εύβοιας
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Βοήθεια σε πυρόπληκτους της  Εύβοιας

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Βοήθεια σε πυρόπληκτους της Εύβοιας

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Εύβοιας Γιάννη Γεροντίτη και άλλα μέλη του Δ.Σ. είχε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Μπασδάνης την Κυριακή 15 Αυγούστου στην πυροπαθή Εύβοια.

Συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα του Επιμελητηρίου Βασίλειο Ζαχείλα και τον οικονομικό επόπτη Νίκο Αγγελέτο, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου παρέδωσαν το υλικό που είχε συγκεντρωθεί όλες τις προηγούμενες ημέρες από τον Επιμελητηριακό φορέα ως μία μικρή, αλλά άμεση βοήθεια στους πυροπαθείς συμπολίτες .

Το υλικό που συγκεντρώθηκε αποτελεί προϊόν της προσφοράς μελών του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, αλλά και απλών πολιτών της περιοχής που θέλησαν να δώσουν μία ανακούφιση στους χιλιάδες κατοίκους του πανέμορφου νησιού που δοκιμάστηκαν και δοκιμάζονται αυτή την περίοδο από την πύρινη λαίλαπα που έπληξε την περιοχή.

Ο κ. Μπασδάνης έχοντας μία συνεργασία με τον κ. Γεροντίτη, ενημερώθηκε για το μέγεθος της καταστροφής που γνώρισαν εκατοντάδες επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων, άλλες παραδόθηκαν ολοσχερώς στις και άλλες υπέστησαν μεγάλες .

Έτεινε χείρα συνεργασίας προς τον κ. Γεροντίτη επισημαίνοντας ότι το Επιμελητήριο Μαγνησίας δηλώνει παρών σε όποια άλλη προσπάθεια αλληλεγγύης υλοποιηθεί, ώστε πολύ σύντομα, οι επαγγελματίες της περιοχής να σταθούν και πάλι στα πόδια τους και να γίνει η επανέναρξη της τοπικής οικονομίας πράξη.

Ο κ. Γεροντίτης, αφού ευχαρίστησε την αποστολή της Μαγνησίας, που ανήμερα της Παναγίας ανέλαβε αυτή την πρωτοβουλία, συμπλήρωσε ότι θα είναι σε ευθεία με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας για ό,τι άλλο χρειαστεί.

Να σημειωθεί ότι πολύτιμη βοήθεια στο κομβόι της αλληλεγγύης που έστησε το Επιμελητήριο Μαγνησίας παρείχαν ο Σύνδεσμος Εργοληπτών-Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας, το Σωματείο Αρτοποιών Μαγνησίας, ο Σύνδεσμος Μεταλλουργών Μαγνησίας και ο (τοπικό τμήμα Μαγνησίας).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 55χρονης ασθενούς από την Σκιάθο #διακομιδή - https://t.co/zmPSyj7m3o -

  • Νεκρή θαλάσσια χελώνα στη Νέα Αγχίαλο #θαλάσσιαχελώνα - https://t.co/h0H6A8E8Kd -

  • #τσιμεντόλιθο στο κεφάλι 77χρονης πέταξε 78χρονος #τσιμεντόλιθο - https://t.co/YYwqPuxz6E -

"Αλιεύοντας" την είδηση