Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Επιμελητήριο Μαγνησίας: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την 4η FOOD EXPO 2017
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την 4η FOOD EXPO 2017

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την 4η FOOD EXPO 2017

Το στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του που στόχο έχουν την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και την των προϊόντων τους, αποφάσισε να συμμετάσχει -εάν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από τις τοπικές - στην «4η – ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ» που διοργανώνεται στο εκθεσιακό Metropolitan Expo στην Αθήνα από 18 έως και 20 Μαρτίου 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται για τις δηλώσεις συμμετοχής στο (τηλ. 24210-94700) που πρέπει να συμπληρωθούν και να αποσταλούν μέχρι την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου .

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο μέρος των εκθετών της αποτελούν ελληνικές με εξαγωγικό κυρίως προσανατολισμό, ωστόσο στην συμμετέχουν και πολλές ξένες επιχειρήσεις από διάφορες χώρες του κόσμου, γεγονός που καταδεικνύει τον αμιγώς διεθνή χαρακτήρα της. Το , στην FOOD EXPO υπήρξε μια θεαματική αύξηση 162% στο ποσοστό συμμετοχής των εκθετών σε σχέση με την πρώτη διοργάνωσή της, ανεβάζοντας τον συνολικό τους αριθμό στους 970.

Για το 2017, η FOOD EXPO, διατηρώντας τα υψηλά ποιοτικά της standards, επενδύοντας τεράστια για τα ελληνικά δεδομένα ποσά σε διαφημιστικό budget και εφαρμόζοντας καινοτόμες στρατηγικές προβολής της στο εξωτερικό, θα σημειώσει ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία από άποψη συμμετοχών, αφού αναμένεται να πάρουν μέρος σε αυτή περισσότεροι από 1.200 Έλληνες και ξένοι εκθέτες.
Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την «4η FOOD EXPO» μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.foodexpo.gr.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 55χρονου από την Σκόπελο στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/Tp42jboffZ -

  • #διακομιδή 73χρονης από την Σκόπελο στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/AvNQLnFkfM -

  • Συνελήφθη αλλοδαπός για #παραεμπόριο #παραεμπόριο - https://t.co/bo8i4LndC4 -

"Αλιεύοντας" την είδηση