Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Επεκτάθηκε και πιστοποιήθηκε το Δημόσιο ΚΤΕΟ Μαγνησίας και Σποράδων
Επεκτάθηκε και πιστοποιήθηκε το Δημόσιο ΚΤΕΟ Μαγνησίας και Σποράδων

Επεκτάθηκε και πιστοποιήθηκε το Δημόσιο ΚΤΕΟ Μαγνησίας και Σποράδων

Τ τηλέφων επις είναι 24213-54817 και 24213-54820 ώστε να διευκρινίζονται το αντίτιμο και ο τρόπος πληρωμής.

Για τα οχήματα του Δημοσίου, των ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού και των ομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου (ΠΔΔ), προβλέπεται έκπτωση 15% από τον τιμοκατάλογο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Υπενθυμίζεται ότι το ΚΤΕΟ της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας μετά τις απαραίτητες ενέργειες της Περιφέρειας Θεσσαλίας και την πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Κ. Αγοραστού, διαθέτει πιστο, εμπλουτίστηκε με μηχανολογικό εξοπλισμό, νέο μηχανογραφικό σύστημα και συστήματα ασφαλείας για την ταχύτατη και άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη.

Σε σχετικές της δηλώσεις η αντι Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε: «η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η προχωρούν σε ενέργειες τέτοιες που ως τελικό σκοπό έχουνε την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη.

Τέτοιες ενέργειες κάναμε και για το Δημόσιο ΚΤΕΟ του Νομού μας, το οποίο πλέον μπαίνει σε μια φάση λειτουργίας τέτοια που να μπορούν να εξυπηρετηθούν όλοι οι πολίτες της Μαγνησίας, μετά και την πρόσφατη επέκτασή του και την πιστοποίησή του και για τον έλεγχο των ελαφρών οχημάτων. Κάνουμε ουσίας με τελικό αποδέκτη τον πολίτη σε όλους τους τομείς και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση