Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Τη «μάχη» με την επάρατο έχασε η δικηγόρος Μαρία Τσαμπούρη
Τη «μάχη» με την επάρατο έχασε η δικηγόρος Μαρία Τσαμπούρη

Τη «μάχη» με την επάρατο έχασε η δικηγόρος Μαρία Τσαμπούρη

Τη «μάχη» που έδινε εδώ κι χρόνι με την επάρατο έχασε σήμερα η Βολιώτισσα Μαρία Τσαμπούρη, που δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά στη Θεσσαλονίκη, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά της και σε όσους τη γνώριζαν.

Η άτυχη , που διατηρούσε δικηγορικό στη Θεσσαλονίκη, προσβλήθηκε εδώ και χρόνια από την επάρατο και όσοι την γνώριζαν έχουν να θυμούνται τη γενναιότητα με την οποία αντιμετώπισε το πρόβλημά της.

Τις τελευταίες μέρες η κατάστασή της επιδεινώθηκε και νοσηλευόταν κλινική της συμπρωτεύουσας, όπου σήμερα έχασε τη «μάχη», που έδωσε με μεγάλη αξιοπρέπεια και ψυχής.

Η εκλιπούσα ήταν η αδελφή της παλιάς μπασκετμπωλίστριας του Ολυμπιακού και νυν του Παναθλητικού Συκεών, Παναγιώτας Τσαμπούρη.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν τόσο ο Αθλητικός Σύλλογος Ολυμπιακός 1937, όσο και ο Παναθλητικός Σύλλογος Συκεών -Πειραματικού.

Η νεκρώσιμος ακολουθία της άτυχης δικηγόρου θα γίνει στις 3 το μεσημέρι, αύριο Παρασκευή, από τον Ιερό αό Αγ. Δημητρίου Βόλου, στην οποία θα παραβρεθεί ο Παναθλητικός Συκεών, όπου η αδελφή της Παναγιώτα είναι αρχηγός της γυναικείας ομάδας και προπονήτρια των τμημάτων υποδομής.

"Αλιεύοντας" την είδηση