Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Επανέρχεται το θέμα κρίσης αιτήματος για τροποποίηση διαδρομών των λεωφορειακών γραμμών 1,3,15
Επανέρχεται το θέμα κρίσης αιτήματος για τροποποίηση διαδρομών των λεωφορειακών γραμμών  1,3,15

Επανέρχεται το θέμα κρίσης αιτήματος για τροποποίηση διαδρομών των λεωφορειακών γραμμών 1,3,15

Επνέρχετι το θέμα κρίσης αιτήματος για τροποποίηση διαδρομών των λεωφορειακών γραμμών 1,3,15 και για υλοποίηση συναφών ρυθμίσεων και στάθμευσης στην περιοχή του Αναύρου στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας την ερχόμενη Τρίτη 28 Απριλίου.

Το θέμα επανέρχεται από αναβολή της υπ' αρ. 119/2015 .

Η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου προτείνει:

-Η διατήρηση της διαδρομής της γραμμής Νο 1.

-Η τροποποίηση διαδρομών των λεωφορειακών διαδρομών Νο 3 και Νο 15 , ώστε αυτές να διέρχονται μέσω των οδών Αθανασάκη -Πλαστήρα (βόρειο σκέλος) και με τον τρόπο αυτό να εξυπηρετούν και την ιδιαίτερη ζήτηση για στις Υπηρεσίες του Νοσοκομείου Βόλου, καθώς και του Μουσείου.

μιας στάσης λεωφορείου στην εσοχή της οδού Αθανασάκη , λίγο πριν τη συμβολή της με την οδό Πλαστήρα.

-Η ρύθμιση του φωτεινού σηματοδότη στη διασταύρωση των οδών Πολυμέρη -Αθανασάκη, ώστε να δίδεται η δυνατότητα αριστερής στροφής.

-Η χωροθέτηση τριών αποκλειστικών θέσεων στάσης λεωφορείων , επί της πλατείας Αναύρου και δύο αντίστοιχων θέσεων στην επόμενη ανηφόρα, επί της οδού Πολυμέρη.

μίας εσοχής για προσωρινή στάθμευση ενός λεωφορείου , παρά το παρκάκι της οδού Αιολίδος.

-Η διαμόρφωση χώρου στάθμευσης υπό γωνία, δυναμικότητας 50 οχημάτων, στο νότιο σκέλος της οδού Πλαστήρα.

-Η διαμόρφωση χώρου στάθμευσης δυο τουριστικών λεωφορείων για την εξυπηρέτηση των προσερχόμενων στο Μουσείο, στην οδό Πλαστήρα (με Αθανασάκη)

Επίσης η ΕΠΖ θα γνωμοδοτήσει για την τοποθέτηση σταθμών βάσης και κεραιών κινητής ς στη θέση Προφήτης Ηλίας στο Σέσκλο κατόπιν αίτησης της COSMOTE και στη θέση “Μεγαβούνι” στις Γλαφυρές, κατόπιν αίτησης της WIND HELLAS.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση