Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Επανέρχεται το θέμα κρίσης αιτήματος για τροποποίηση διαδρομών των λεωφορειακών γραμμών 1,3,15
Επανέρχεται το θέμα κρίσης αιτήματος για τροποποίηση διαδρομών των λεωφορειακών γραμμών  1,3,15

Επανέρχεται το θέμα κρίσης αιτήματος για τροποποίηση διαδρομών των λεωφορειακών γραμμών 1,3,15

Επανέρχεται το θέμα κρίσης αιτήματος για τροπο διαδρομών των λεωφορειακών γραμμών 1,3,15 και για υλο συναφών ρυθμίσεων κυκλοφορίας και στάθμευσης στην περιοχή του Αναύρου στη της Επιτροπής Ποιότητας Βόλου την ερχόμενη Τρίτη 28 Απριλίου.

Το θέμα επανέρχεται από αναβολή της υπ' αρ. 119/2015 .

Η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Βόλου προτείνει:

-Η διατήρηση της διαδρομής της γραμμής Νο 1.

-Η τροποποίηση διαδρομών των λεωφορειακών διαδρομών Νο 3 και Νο 15 , ώστε αυτές να διέρχονται μέσω των οδών Αθανασάκη -Πλαστήρα (βόρειο σκέλος) και με τον τρόπο αυτό να εξυπηρετούν και την ιδιαίτερη ζήτηση για πρόσβαση στις Υπηρεσίες του Νοσοκομείου Βόλου, καθώς και του υ.

-Η δημιουργία μιας στάσης λεωφορείου στην εσοχή της οδού Αθανασάκη , λίγο πριν τη συμβολή της με την οδό Πλαστήρα.

-Η ρύθμιση του φωτεινού σηματοδότη στη διασταύρωση των οδών Πολυμέρη -Αθανασάκη, ώστε να δίδεται η δυνατότητα αριστερής στροφής.

-Η χωροθέτηση τριών αποκλειστικών θέσεων στάσης λεωφορείων , επί της πλατείας Αναύρου και δύο αντίστοιχων θέσεων στην επόμενη ανηφόρα, επί της οδού Πολυμέρη.

-Η δημιουργία μίας εσοχής για προσωρινή στάθμευση ενός λεωφορείου , παρά το παρκάκι της οδού Αιολίδος.

-Η διαμόρφωση χώρου στάθμευσης υπό γωνία, δυναμικότητας 50 οχημάτων, στο νότιο σκέλος της οδού Πλαστήρα.

-Η διαμόρφωση χώρου στάθμευσης δυο τουριστικών λεωφορείων για την εξυπηρέτηση των προσερχόμενων στο , στην οδό Πλαστήρα (με Αθανασάκη)

Επίσης η ΕΠΖ θα γνωμοδοτήσει για την τοποθέτηση σταθμών βάσης και κεραιών κινητής ς στη θέση στο Σέσκλο κατόπιν αίτησης της COSMOTE και στη θέση “Μεγαβούνι” στις , κατόπιν αίτησης της HELLAS.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση