Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Επαναλειτουργεί το Κέντρο Πληροφόρησης στην Αγριά
Επαναλειτουργεί το Κέντρο Πληροφόρησης στην Αγριά

Επαναλειτουργεί το Κέντρο Πληροφόρησης στην Αγριά

Την επαναλειτουργία του Κέντρου Πληροφόρησης Επισκεπτών που βρίσκεται στα όρια της Αγριάς, προωθεί η ΕΚΠΟΛ σε με τον Γυναικείο φορέα της περιοχής κι έπειτα από σχετικό αίτημα του Δήμου .

Ο πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ κ.Κώστας Χαλέβας, στα πλαίσια της καλύτερης πληροφόρησης των επισκεπτών του Πηλίου και της επαναλειτουργίας του Κέντρου Πληροφόρησης Επισκεπτών (INFO) στα διοικητικά όρια της Αγριάς, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Αγριάς.

Το Κέντρο παρέμενε αρκετό καιρό κλειστό, με να ταλαιπωρούνται οι τουρίστες που διέρχονται από την με κατεύθυνση το . Μετά την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της ΕΚΠΟΛ στο αίτημα από πλευράς του Δήμου και συγκεκριμένα του προέδρου της Δημοτικής Ενότητας Αγριάς παραχωρήθηκε το Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών Αγριάς προκειμένου να χρησιμοποιηθεί από το Γυναικείο φορέα της περιοχής, ο οποίος θα επιφορτιστεί και με την υποχρέωση να το διατηρεί ανοικτό ώρες εργασίας,  προκειμένου να δίνονται πληροφορίες, ενημερωτικό υλικό και να προβάλλονται τοπικά στους διερχόμενους τουρίστες.

Στην πρόσφατη συνάντηση που έγινε στα γραφεί της ΕΚΠΟΛ ο πρόεδρος κ. Χαλέβας, ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Αγριάς κ. Δημήτριος Στέλλος και η πρόεδρος του Γυναικείου Φορέα μεταξύ των άλλων θεμάτων συνεργασίας που συζητήθηκαν ήταν και η προβολή πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής προκειμένου να προωθηθεί η εναλλακτική μορφή πολιτιστικού τουρισμού της περιοχής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κύμα αποδοκιμασίας κατά του σχεδίου των «12» - https://t.co/PxM6bgqrXi -

  • Προς συμφωνία με την Εκκλησία για το Πάσχα – «Θολώνει» η έξοδος - https://t.co/HT3avW5de8 -

  • Υποβολή αιτήσεων στήριξης προς Ένταξη στο υπομέτρο 6.1 « Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» - https://t.co/cDDkfvaqIo -

"Αλιεύοντας" την είδηση