Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Επαναληπτικός διαγωνισμός για τη προμήθεια υγρών καυσίμων στην Π.Ε. Μαγνησίας
Επαναληπτικός διαγωνισμός για τη προμήθεια υγρών καυσίμων στην Π.Ε. Μαγνησίας

Επαναληπτικός διαγωνισμός για τη προμήθεια υγρών καυσίμων στην Π.Ε. Μαγνησίας

Ο επαναληπτικός διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί τις 10 οεμβρίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 στο Βόλο και στο Διοικητήριο των Π. Ε. & Σποράδων (αίθουσα συνεδριάσεων-3ος όροφος), με σφραγισμένες προσφορές σε και κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη προσφερόμενη τιμή που θα δοθεί, ως το υψηλότερο ποσοστό έκπτωσης (%) επί της νόμιμα διαμορφούμενης ς τιμής λιανικής πώλησης έκαστου είδους, του Παρατηρητηρίου Τιμών & Τιμοληψιών Υγρών Καυσίμων του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας.

Η προϋπολογιζόμενη δαπάνη ανέρχεται στο των 73.956,20 συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%.

Δίνεται το δικαίωμα υποβολής προσφοράς, είτε για όλα τα τμήματα, είτε για το καθένα χωριστά. Σε κάθε περίπτωση όμως θα πρέπει να αφορά στη συνολική προκηρυχθείσα τητα κάθε τμήματος. Εγγύηση συμμετοχής στο συγκεκριμένο διαγωνισμό δεν απαιτείται.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τους όρους της διακήρυξης από το τμήμα Προμηθειών της Διεύθυνσης Διοικητικού – Οικονομικού των Π .Ε. Μαγνησίας & Σποράδων (Ελ. Βενιζέλου & Αναλήψεως, 3ος όροφος, γραφείο 305 τηλ. 2421352563, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Το πλήρες τεύχος της διακήρυξης διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή στην επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας http://www.pthes.gov.gr στο σύνδεσμο «Εφημερίδα της Υπηρεσίας /Διακηρύξεις».

tmimata

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση