Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Εόρτια εκδήλωση στο Πν. Κέντρο για την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940
Εόρτια εκδήλωση στο Πν. Κέντρο για την Εθνική επέτειο  της 28ης Οκτωβρίου 1940

Εόρτια εκδήλωση στο Πν. Κέντρο για την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

Η μεγάλη επέτειος του «ΟΧΙ», που ο ελληνικός λαός, διά της πολιτικής του ηγεσίας, βροντοφώναξε στις δυνάμεις του Άξονα το 1940, κρατώντας ψηλά την τιμή και την αξιοπρέπεια του Έθνους τιμάται μεγαλοπρεπώς από την και την Εκκλησία την Τετάρτη 28η Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το του εορτασμού, θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ιερό αό Αγίου Νικολάου Βόλου και στις 11.00 π.μ. θα ψαλεί η επίσημη Δοξολογία, χοροστατούντος του Μητροπολίτου κ. Ιγνατίου, παρουσία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της επαρχίας .

Αμέσως μετά, ο κ. Ιγνάτιος θα τελέσει το επίσημο Τρισάγιο στους πεσόντες του Ελληνοϊταλικού πολέμου του 1940 στο Μνημείο των Ηρώων, στην του Βόλου και στη συνέχεια θα παρακολουθήσει την καθιερωμένη μαθητική .

Στις 6.30 μ.μ. η Ιερά Μητρόπολη διοργανώνει, στο Πν. Κέντρο (Κ. Καρτάλη – Ανθ. αζή) εόρτια εκδήλωση για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, στην οποία συμμετέχουν- από κοινού- η «Χορωδία Ενηλίκων Παραδοσιακής Μουσικής», το «έντεχνο Τμήμα Ενηλίκων Χορωδιακής Μουσικής» και το «Χορευτικό Σύνολο γυναικών της Μητροπόλεως» όπου θα παρουσιάσουν και παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση