Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Εόρτια εκδήλωση στο Πν. Κέντρο για την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940
Εόρτια εκδήλωση στο Πν. Κέντρο για την Εθνική επέτειο  της 28ης Οκτωβρίου 1940

Εόρτια εκδήλωση στο Πν. Κέντρο για την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

Η μεγάλη Εθνική επέτειος του «ΟΧΙ», που ο ελληνικός λαός, διά της πολιτικής του ηγεσίας, βροντοφώναξε στις δυνάμεις του Άξονα το 1940, κρατώντας ψηλά την τιμή και την αξιοπρέπεια του Έθνους τιμάται μεγαλοπρεπώς από την και την Εκκλησία την Τετάρτη 28η Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του εορτασμού, θα τελεστεί πανηγυρική στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου και στις 11.00 π.μ. θα ψαλεί η επίσημη Δοξολογία, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, παρουσία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της επαρχίας .

Αμέσως μετά, ο κ. Ιγνάτιος θα τελέσει το επίσημο Τρισάγιο στους πεσόντες του Ελληνοϊταλικού πολέμου του 1940 στο Μνημείο των Ηρώων, στην του Βόλου και στη συνέχεια θα παρακολουθήσει την καθιερωμένη μαθητική παρέλαση.

Στις 6.30 μ.μ. η Ιερά Μητρόπολη διοργανώνει, στο Πν. Κέντρο (Κ. Καρτάλη – Ανθ. Γαζή) εόρτια εκδήλωση για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, στην οποία συμμετέχουν- από κοινού- η «Χορωδία Ενηλίκων Παραδοσιακής Μουσικής», το «έντεχνο Τμήμα Ενηλίκων Χορωδιακής Μουσικής» και το «Χορευτικό Σύνολο γυναικών της Μητροπόλεως» όπου θα παρουσιάσουν τραγούδια και παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση