Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Σε εορταστικό κλίμα το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον πεζόδρομο Αλμυρού
Σε εορταστικό κλίμα το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον πεζόδρομο Αλμυρού

Σε εορταστικό κλίμα το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον πεζόδρομο Αλμυρού

Σε εορτστικό κλίμ πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11/12/2015, το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον πεζόδρομο Αλμυρού.

Η Φιλαρμονική του Δήμου ξεκίνησε το ταξίδι της στους δρόμους της πόλης και της ς. Τα χριστουγεννιάτικα ακούσματα πλημμύρισαν την πόλη, χαρίζοντας μια μελωδία χαράς και ευτυχίας.

Ο πεζόδρομος του Αλμυρού υποδέχτηκε μικρούς και μεγάλους που ήρθαν να ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων. Παρά το τσουχτερό κρύο, ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και αγκάλιασε με ιδιαίτερη θέρμη την εκδήλωση.

Η παιδική χορωδία του Ωδείου υπό την καθοδήγηση της μαέστρου Μαριάννας Σαμαρτζή μας ταξίδεψε με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες της.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο άναψε και ο ουρανός φώτισε.

Ο δήμαρχος Αλμυρού Δημήτριος στον σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στο λιτό χαρακτήρα της εκδήλωσης τονίζοντας την προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής για την ολοκλήρωση των έργων τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη. Έδωσε την υπόσχεση πως του χρόνου θα στολιστεί η καινούργια πλατεία και θα είναι άκρως εντυπωσιακή.

Μετέφερε αισιοδοξίας και ενότητας σε όλο τον κόσμο και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές με , αγάπη και αισιοδοξία.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα , οι και οι του Δήμου Αλμυρού, πρόεδροι και εκπρόσωποι Τοπικών Κοινοτήτων και ο διοικητής της Βάσης Καυσίμων Μικροθηβών Σωτήρης Ταμπάνας.

αλμυρός3αλμυρος1

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση