Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Σε εορταστικό κλίμα το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον πεζόδρομο Αλμυρού
Σε εορταστικό κλίμα το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον πεζόδρομο Αλμυρού

Σε εορταστικό κλίμα το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον πεζόδρομο Αλμυρού

Σε εορταστικό πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11/12/2015, το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον πεζόδρομο Αλμυρού.

Η Φιλαρμονική του Δήμου ξεκίνησε το ταξίδι της στους δρόμους της πόλης και της αγοράς. Τα χριστουγεννιάτικα ακούσματα πλημμύρισαν την πόλη, χαρίζοντας μια μελωδία ς και ς.

Ο πεζόδρομος του Αλμυρού υποδέχτηκε μικρούς και μεγάλους που ήρθαν να ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων. Παρά το τσουχτερό κρύο, ο ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και αγκάλιασε με ιδιαίτερη θέρμη την .

Η του Ωδείου υπό την καθοδήγηση της μαέστρου Μαριάννας Σαμαρτζή μας ταξίδεψε με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες της.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο άναψε και ο ουρανός φώτισε.

Ο δήμαρχος Αλμυρού Δημήτριος Εσερίδης στον σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στο λιτό χαρακτήρα της ς τονίζοντας την προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής για την ολο των έργων τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη. Έδωσε την υπόσχεση πως του χρόνου θα στολιστεί η καινούργια πλατεία και θα είναι άκρως εντυπωσιακή.

Μετέφερε μήνυμα αισιοδοξίας και ενότητας σε όλο τον κόσμο και ευχήθηκε σε όλους καλές με , αγάπη και αισιοδοξία.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, οι αντιδήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Αλμυρού, πρόεδροι και εκπρόσωποι Τοπικών Κοινοτήτων και ο διοικητής της Βάσης Καυσίμων Μικροθηβών Σωτήρης Ταμπάνας.

αλμυρός3αλμυρος1

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση