Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Εορταστική εκδήλωση της ΟΕΒΕΜ
Εορταστική εκδήλωση της ΟΕΒΕΜ

Εορταστική εκδήλωση της ΟΕΒΕΜ

 

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Μαγνησίας, με την στήριξη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, διοργάνωσε εορταστική με μουσική, χορό και κεράσματα στην Πλατεία του Αγ. Νικολάου.

Πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Μ μία ακόμα δράση στήριξης της τοπικής επιχειρηματικότητας και έκφρασης ευχαριστιών προς όλους τους πολίτες που στηρίζουν τους ντόπιους , βιοτέχνες και εμπόρους. Μέλη της Μ προσέφεραν κεράσματα στους παρευρισκόμενους για καλή χρονιά και δόθηκε μια νότα αισιοδοξίας στη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε.

Την δράση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές της Μαγνησίας, η Περιφέρεια, ο Δήμος, Εκπρόσωποι Φορέων, Πρωτοβάθμια Σωματεία Μέλη της ΟΕΒΕΜ και πλήθος κόσμου που διασκέδασε παίρνοντας για το αύριο. Στηρίζουμε τις και τους εργαζόμενους της διπλανής πόρτας, ενθαρρύνουμε τις Μικρές και Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις να συνεχίσουν την προσπάθειά τους και συμβάλλουμε όλοι μαζί στην τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Η ΟΕΒΕΜ ευχαριστεί θερμά τους υποστηρικτές της ς: Επιμελητήριο Μαγνησίας, Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων, Σύλλογος Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Βόλου, Α.Ε. , Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Νέας Αγχιάλου «Η Δήμητρα», Στάμος Α.Ε. Βιομηχανία Τροφίμων, Κάβα Κουτσουδάκης.

Ευχαριστούμε θερμά τα Μέλη της ΟΕΒΕΜ και των Πρωτοβάθμιων Σωματείων και όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Ευχόμαστε Καλή Χρονιά, Υγεία, Ειρήνη, Αισιοδοξία και Ευημερία σε όλα τα επίπεδα!

Στηρίζουμε τις τοπικές ! Εμπιστευόμαστε τους ντόπιους !

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση