Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Εορταστική εκδήλωση της ΟΕΒΕΜ
Εορταστική εκδήλωση της ΟΕΒΕΜ

Εορταστική εκδήλωση της ΟΕΒΕΜ

 

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Μαγνησίας, με την στήριξη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, διοργάνωσε εορταστική εκδήλωση με μουσική, χορό και κεράσματα στην Πλατεία του Αγ. Νικολάου.

Πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της ΟΕΒΕΜ μία ακόμα δράση στήριξης της τοπικής επιχειρηματικότητας και έκφρασης ευχαριστιών προς όλους τους που στηρίζουν τους ντόπιους επαγγελματίες, βιοτέχνες και εμπόρους. Μέλη της ΟΕΒΕΜ προσέφεραν κεράσματα στους παρευρισκόμενους για και δόθηκε μια νότα αισιοδοξίας στη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε.

Την δράση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές της Μαγνησίας, η Περιφέρεια, ο Δήμος, Εκπρόσωποι Φορέων, Πρωτοβάθμια Σωματεία Μέλη της ΟΕΒΕΜ και πλήθος κόσμου που διασκέδασε παίρνοντας για το αύριο. Στηρίζουμε τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους της διπλανής πόρτας, ενθαρρύνουμε τις Μικρές και Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις να συνεχίσουν την προσπάθειά τους και συμβάλλουμε όλοι μαζί στην τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Η ΟΕΒΕΜ ευχαριστεί θερμά τους υποστηρικτές της εκδήλωσης: Μαγνησίας, Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων, Σύλλογος Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Βόλου, ΕΨΑ Α.Ε. , Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Νέας Αγχιάλου «Η Δήμητρα», Στάμος Α.Ε. Βιομηχανία Τροφίμων, Κάβα Κουτσουδάκης.

Ευχαριστούμε θερμά τα Μέλη της ΟΕΒΕΜ και των Πρωτοβάθμιων Σωματείων και όλους τους που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Ευχόμαστε Καλή Χρονιά, Υγεία, Ειρήνη, Αισιοδοξία και Ευημερία σε όλα τα επίπεδα!

Στηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις! Εμπιστευόμαστε τους ντόπιους επαγγελματίες!

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση