Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Εορταστική εκδήλωση με δώρα και events στην ΠΕΜΣ
Εορταστική εκδήλωση με δώρα και events στην ΠΕΜΣ

Εορταστική εκδήλωση με δώρα και events στην ΠΕΜΣ

Εορταστική εκδήλωση, με πολλά δώρα, events, κλόουν, Άη-Βασίληδες και πολλές-πολλές εκπλήξεις, προγραμματίζει και φέτος η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019, στις 12.00 το μεσημέρι, στον προαύλιο χώρο του Διοικητηρίου (πρώην Νομαρχία, Ιωλκού και Αναλήψεως) και είναι αφιερωμένη σε όλα τα παιδιά.

Και φέτος τα Χριστούγεννα η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων δίνει τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων, χαμόγελα, χαρά και δώρα στα μικρά παιδιά.

«Κάθε χρόνο προγραμματίζουμε και πραγματοποιούμε ανάλογες εκδηλώσεις αφιερωμένες στα παιδιά. Είναι ημέρες χαράς, είναι ημέρες αγάπης και μέσα σε ένα εξαιρετικά δύσκολο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον που όλοι μας βιώνουμε, κάποιοι συνάνθρωποί μας στερούνται ακόμη και τα βασικά αγαθά. Μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση ως Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων θέλουμε να δώσουμε λίγες στιγμές χαράς στα παιδιά», ανέφερε σχετικά σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης  Δωροθέα Κολυνδρίνη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καταδίκη Αχ. Μπέου για συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση - https://t.co/CacsOtG7oZ -

  • Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης στη μουσική σκηνή LABART - https://t.co/TwNCHhIx9G -

  • Υπόψη των βουλευτών τα προβλήματα λειτουργίας και υποστελέχωσης του Α.Γ.Ν.Β. και των Κέντρων Υγείας… - https://t.co/t7QSlX2jlH -

"Αλιεύοντας" την είδηση