Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Εορταστική εκδήλωση ενόψει της Πρωτοχρονιάς
Εορταστική εκδήλωση  ενόψει της Πρωτοχρονιάς

Εορταστική εκδήλωση ενόψει της Πρωτοχρονιάς

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση της  Χριστουγεννιάτικης ς της περσμένης Τετάρτης που ήτν αφιερωμένη στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων), η προγραμματίζει εορταστική την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου ενόψει της Πρωτοχρονιάς, δείχνοντας για ακόμη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο.

Έτσι, μεθαύριο στις 12 το μεσημέρι, παρουσία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού, στον προαύλιο χώρο του Διοικητηρίου (πρώην Νομαρχία, και Αναλήψεως) και υπό το άκουσμα εορταστικών μελωδιών θα μοιραστούν γλυκά και δώρα σε μικρά και μεγάλα παιδιά, ενώ η εκδήλωση θα διανθιστεί από διάφορα events, όπως , παραδοσιακά κάλαντα και χοροί με την συνδρομή της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Δήμου Αλμυρού, αλλά και της Πολιτιστικής Εστίας Μικρασιατών Νέας Ιωνίας Μαγνησίας «ΙΩΝΕΣ», της οποίας χορευτικό σύνολο θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς που συνηθίζονται κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Σε περίπτωση έντονης κακοκαιρίας, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί εντός του Διοικητηρίου (3ος όροφος).

«Και φέτος, όπως κάθε χρόνο, τις Άγιες τούτες Ημέρες, η προσφέρει χαμόγελα, χαρά και δώρα στα μικρά παιδιά. Πρέπει να θυμίζουμε σε όλους ότι τέτοιες μέρες είναι ημέρες χαράς κι ς, ιδιαίτερα τώρα που όλοι διανύουμε αυτή τη δυσμενή οικονομική και κοινωνική συγκυρία και που συνάνθρωποί μας στερούνται ακόμη και τα πιο βασικά αγαθά.

Οι φετινές εκδηλώσεις έρχονται σε συνέχεια φιλανθρωπικών εορταστικών εκδηλώσεων  που πραγματοποιήσαμε τις προηγούμενες χρονιές υπέρ Ιδρυμάτων και κοινωνικών δομών της πόλης μας, όπως το Ορφανοτροφείο, το Γηροκομείο, το Ίδρυμα Ειδικών Παίδων Άσπρες Πεταλούδες, το Σωματείο Συμπαράστασης Κρατουμένων Ο Εσταυρωμένος.

Πρωτοβουλίες τις οποίες ευελπιστούμε να επαναλαμβάνουμε ακόμη πιο τακτικά και διαρκώς να εμπλουτίζουμε με γνώμονα τη στήριξη ευπαθών κοινωνικά ομάδων και τη διάδοση του μηνύματος της αλληλεγγύης και της ς», σημειώνει η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση