Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Εορταστικές εκδηλώσεις από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων
Εορταστικές εκδηλώσεις από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων

Εορταστικές εκδηλώσεις από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων

Τη διοργάνωση εορταστικών εκδηλώσεων με πολλά events και πλαισιωμένες με το Μουσικό Σύνολο του Μουσικού Σχολείου Βόλου, προγραμματίζει ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της ς, η και Σποράδων, δείχνοντας για ακόμη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο.

Για τις 21 Δεκεμβρίου προγραμματίζεται να γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «Ξενία» Βόλου, εορταστική εκδήλωση αφιερωμένη στα της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ), που είναι το πρώτο φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα και παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε , προσφέροντας μια σειρά ολοκληρωμένων προγραμμάτων αναπτυξιακής παρέμβασης σε παιδιά βρεφικής και νηπιακής προσχολικής ηλικίας και φροντίζοντας παράλληλα για τη στήριξη των οικογενειών των παιδιών που παρακολουθούν τα προγράμματά της.

Στις 29 του ίδιου μήνα, στις 12 το μεσημέρι, η και Σποράδων προγραμματίζει εορταστική εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του Διοικητηρίου (πρώην Νομαρχία, Ιωλκού και Αναλήψεως), αφιερωμένη στα παιδιά στα οποία θα μοιραστούν δώρα και θα υπάρξουν πολλά events.

Και φέτος τα Χριστούγεννα η Περιφερειακή Ενότητα και Σποράδων δίνει τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων, χαμόγελα, χαρά και δώρα στα μικρά παιδιά.

«Κάθε χρόνο προγραμματίζουμε και πραγματοποιούμε ανάλογες εκδηλώσεις αφιερωμένες στα παιδιά. Είναι ημέρες χαράς, είναι ημέρες ς και μέσα σε ένα εξαιρετικά δύσκολο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον που όλοι μας βιώνουμε, κάποιοι συνάνθρωποί μας στερούνται ακόμη και τα βασικά αγαθά. Μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση ως Περιφερειακή Ενότητα και Σποράδων θέλουμε να δώσουμε λίγες στιγμές χαράς στα παιδιά.

Οι φετινές εκδηλώσεις είναι ως συνέχεια της φιλανθρωπικής Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε πέρυσι υπέρ του Σωματείου Συμπαράστασης Κρατουμένων Βόλου «Ο Εσταυρωμένος» και πριν δύο χρόνια υπέρ των Ιδρυμάτων της πόλης του Βόλου, του Ορφανοτροφείου, του υ και του Ιδρύματος Ειδικών Παίδων , ανέφερε σχετικά η αντιπεριφερειάρχης  Δωροθέα Κολυνδρίνη.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση