Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Εντυπωσιασμένη από το Βόλο και το Πήλιο η δημοσιογράφος Dorrise Pradal
Εντυπωσιασμένη από το Βόλο και το Πήλιο η δημοσιογράφος Dorrise Pradal

Εντυπωσιασμένη από το Βόλο και το Πήλιο η δημοσιογράφος Dorrise Pradal

Το τμήμα τουρισμού του Δήμου Βόλου στο πλαίσιο του προγράμματος τουριστικής προβολής 2018  υποδέχτηκε την Πέμπτη  21 Ιουνίου διακεκριμένη δημοσιογράφο από τη Γαλλία σε ταξίδι γνωριμίας στο Βόλο και το .

Τη δημοσιογράφο συνόδευε η Νάγια Χρονοπούλου Receveur,  στέλεχος του ΕΟΤ, που εδρεύει στο Παρίσι.

Εδώ και δύο χρόνια το Volos Pelion συμμετέχει στις εκθέσεις τουρισμού  και το ενδιαφέρον των Γάλλων δημοσιογράφων είναι αυξανόμενο.

Το ταξίδι οργανώθηκε  σε συνεργασία με το ΕΟΤ ενώ η Νομού Μαγνησίας  χορήγησε τη διαμονή της αποστολής σε κεντρικό ξενοδοχείο του Βόλου.

Οργανώθηκαν επισκέψεις στο Βόλου, στην με τα τσιπουράδικα και στον καθεδρικό ναό της πόλης.

Η συνεχίστηκε στην Πορταριά, στη Μακρινίτσα, στο μονοπάτι των Κενταύρων ενώ η δημοσιογράφος εντυπωσιάστηκε με την ΑΡΓΩ και τα μαθήματα γαστρονομίας με τοπικές συνταγές .

Η δημοσιογράφος  Dorrise Pradal  συγκέντρωσε  το απαραίτητο τουριστικό πληροφοριακό υλικό για την συγγραφή  αφιερωμάτων σε έντυπα υψηλής ποιότητας και επιρροής στο κοινό των Γάλλων όπως   την εφημερίδα ActuCote Toulouse  καθημερινή περιφερειακή εφημερίδα που διανέμεται στην Νότια Γαλλία με  48.000 συνδρομητές, και την ιστοσελίδα της με 1 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες τον μήνα, σε ιστοσελίδα που εξειδικεύεται στον τουρισμό, στο περιοδικό Flyandgo που διανέμεται σε όλα τα της Νότιας Γαλλίας Grand Sud, Bordeaux, Toulouse, Montpellier, Marseille και Nice και στην ιστοσελίδα του .

Η αποστολή αναχώρησε για τις Βόρειες Σποράδες στις 23 Ιουνίου για να ολοκληρώσει το ταξίδι γνωριμίας με τη .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μια χειροποίητη γκλίτσα (μπαστούνι) - βακτηρία αρχιερέως  #Μούρεσι - https://t.co/sRk9reVwRO -

  • Ερώτηση Κ. Παπανάτσιου για τη μετατροπή κοινοχρήστου χώρου πρασίνου σε βιομηχανικά οικόπεδα στην Α' ΒΙΠΕ Βόλου… - https://t.co/YibBYCrDg2 -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/1DfGLCbpOD -

"Αλιεύοντας" την είδηση