Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Eντός των επόμενων ημερών η Δράση «e-Λιανικό» για τη δημιουργία ή την αναβάθμιση e-shop
Eντός των επόμενων ημερών η Δράση «e-Λιανικό» για τη δημιουργία ή την αναβάθμιση e-shop

Eντός των επόμενων ημερών η Δράση «e-Λιανικό» για τη δημιουργία ή την αναβάθμιση e-shop

 

Απάντηση υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων στον βουλευτή N. Μαγνησίας  Αθ. Λιούπη

 Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται η αναλυτική πρόσκληση της δράσης «e-Λιανικό», που αφορά στη δημιουργία ή την αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop), όπως απάντησε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης σε αναφορά που κατέθεσε ο . Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας   ,  σχετικά με την επανεξέταση των όρων της  προδημοσίευσης του προγράμματος.

Ο υφυπουργός, στην απάντησή του, τονίζει πως έχουν ληφθεί και εξεταστεί όλα τα αιτήματα,  που υποβλήθηκαν από θεσμικούς και συλλογικούς ,  καθώς και οι μεμονωμένες παρατηρήσεις των ενδιαφερόμενων.

Η δράση «e-Λιανικό» έχει στόχο την επιχορήγηση ΜμΕ επιχειρήσεων για την δημιουργία ή την αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop), προκειμένου να στηριχθεί η λειτουργία τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας κορωναϊού (COVID-19), να ενισχυθεί ο βαθμός ενσωμάτωσης της ψηφιακής τεχνολογίας και του ψηφιακού μετασχηματισμού αυτών, να αποφευχθεί ο συνωστισμός στους εσωτερικούς χώρους και να διασφαλιστεί η συνέχεια της οικονομικής δραστηριότητας τους.

Η εν λόγω δράση προδημοσιεύθηκε στις 11/1/, ώστε αφενός να ενημερωθούν εγκαίρως και να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους οι δυνητικά επιλέξιμες , αφετέρου να διατυπωθούν/υποβληθούν οι ιδέες, απόψεις και γνώμες της αγοράς επί των διαφόρων θεμάτων της.

Στην αναλυτική πρόσκληση της δράσης, που αναμένεται να προκηρυχθεί εντός των επόμενων ημερών, ικανοποιούνται στο μέτρο του εφικτού,  αρκετά εξ αυτών, λαμβάνοντας υπόψη τους διαθέσιμους πόρους του ΕΠΑνΕΚ 2014-2020 καθώς και την Εθνική και Κοινοτική νομοθεσία (Βίβλος Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Κοινοτικοί Κανόνες κ.λπ.)

Η δράση θα αφορά στις που δραστηριοποιούνται ενεργά και επί της ουσίας στο , ενώ  μετά την ένταξή τους στο ,  θα δοθεί στις -δικαιούχους επαρκής χρόνος για την υλοποίηση του έργου τους.

 

 

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω  «5ης Ανάβαση Ελασσόνας» #ΑνάβασηΕλασσόνας - https://t.co/BVqNEamPXv -

  • Στο Ταμείο Ανάκαμψης η ανακατασκευή του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου #ΚέντροΥγείαςΣκοπέλου - https://t.co/HrXsiUTRSp -

  • Σύλληψη νεαρού Βούλγαρου στις #Μικροθήβες #Μικροθήβες - https://t.co/rqp2nYjZbB -

"Αλιεύοντας" την είδηση