Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Έντονες διαμαρτυρίες δεκάδων εποχούμενων στην περιοχή Λάμια Διμηνίου
Έντονες διαμαρτυρίες δεκάδων  εποχούμενων στην περιοχή  Λάμια Διμηνίου

Έντονες διαμαρτυρίες δεκάδων εποχούμενων στην περιοχή Λάμια Διμηνίου

Τις έντονες διαμαρτυρίες δεκάδων εποχούμενων που κινούνται καθημερινά στην περιοχή της Λάμιας Διμηνίου έχει προκαλέσει η εργολα που εκτελείται στον χείμαρρο Ξηριά.

Οι διαμαρτυρίες έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι ενώ ο εργολάβος εκτέλεσε ασφαλτόστρωση σε ένα τμήμα της μιας παρόχθιου , συνέχισε με το γκρέμισμα της γέφυρας που συνέδεε την περιοχή μέσω της οδού Σκουφά, αντί να ολοκληρώσει πρώτα τις ασφαλτικές και στις δυο παρόχθιους.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, οι οδηγοί που κινούνται καθημερινά στους παρόχθιους από και προς τις οδούς Διμηνίου, Αθηνών να «σπάνε» τα οχήματά τους από τις μεγάλες λακκούβες.

Οι ίδιοι καταγγέλλουν ότι ο εργολάβος δεν ολοκλήρωσε την ασφαλτόστρωση στη μια παρόχθιο, αλλά τη σταμάτησε μπροστά στον ένα οικισμό των και συνέχισε με το γκρέμισμα της γέφυρας, ενώ και η άλλη παρόχθιος μοιάζει σε πολλά σημεία με βομβαρδισμένο τοπίο.

«Τους έπιασε η πρεμούρα να γκρεμίσουν τη γέφυρα και να αποκόψουν μια περιοχή και αναγκαζόμαστε να κινούμαστε από ς () που είναι ακατάλληλοι για οδήγηση και προκαλούν φθορές στα οχήματά μας» τονίζουν χαρακτηριστικά.

Οι πολίτες επαναφέρουν το αίτημα αντικατάστασης της γέφυρας στο ύψος της ς με μια νέα και πιο διαπλατυμένη και αντιτίθενται στην κατάργησή της και ζητούν την παρέμβαση των αρμοδίων.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εργολα που είναι σε εξέλιξη περιλαμβάνει την ασφαλτόστρωση των δυο παρόχθιων , την αντικατάσταση της ξύλινης γέφυρας στο οικισμό ( έχει γκρεμιστεί) , καθώς και το γκρέμισμα της γέφυρας που αποτελούσε προέκταση της οδού Σκουφά προς το , για την οποία , παντοπώλες, αγρότες, βιοτέχνες, ιδιοκτήτες και πελάτες συνεργείων κ.ά. που καθημερινά κινούνταν μέσω αυτής, ζητούν την αντικατάστασή της.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση