Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα λειτουργίας Λαϊκών Αγορών ο Απ. Τσακανίκας
Εντεταλμένος  σύμβουλος σε θέματα λειτουργίας Λαϊκών Αγορών ο Απ. Τσακανίκας

Εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα λειτουργίας Λαϊκών Αγορών ο Απ. Τσακανίκας

Ως εντεταλμένος σύμβουλος , χωρίς αμοιβή, για τα θέματα λειτουργίας των Λαϊκών Αγορών, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του Δήμου και ειδικότερα της Διεύθυνσης Τοπικής ς Ανάπτυξης, ορίστηκε ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Απ. Τσακανίκας, με απόφαση του ασκούντος χρέη δημάρχου Θ. Θεοδώρου, η οποία δημοσιεύτηκε σήμερα στη “Διαύγεια”.

Σύμφωνα με την απόφαση ανατίθεται στον κ. Τσακανίκα η εποπτεία των ενεργειών που αφορούν στην άσκηση των αρμοδιοτήτων αυτών.

Επιπλέον εξουσιοδοτείται να υπογράφει µε εντολή Αντιδημάρχου έγγραφα αλληλογραφίας του Δήμου µε δημόσιους ή ιδιωτικούς και ιδιώτες που είναι αναγκαία για την εκτέλεση του έργου της εποπτείας που του ανατέθηκε, εφόσον για την υπογραφή τους δεν έχει εξουσιοδοτηθεί ο προϊστάμενος αρμόδιας υπηρεσιακής μονάδας ή άλλο όργανο του Δήμου. Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, σε συνεννόηση πάντοτε µε τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τοπικής ς Ανάπτυξης, παρακολουθεί και ενημερώνεται σχετικά µε τα θέματα εποπτείας του, συντονίζει συναντήσεις µε άλλους αρμόδιους , προτείνει- εισηγείται σχετικές δράσεις, συνδράμει στη κανονισμών λειτουργίας και εποπτεύει την τήρηση των κανονιστικών διατάξεων που άπτονται των αρμοδιοτήτων του. Η απόφαση ισχύει μέχρι τη λήξη της θητείας των αντιδημάρχων, δλδ μέχρι 28-2- 2017, πλην τυχόν τροπος ή ανάκλησής της.


Αντικατάσταση του Αντιδημάρχου Δημοτικών Ενοτήτων

Επίσης με απόφαση του κ. Θεοδώρου που δημοσιεύτηκε στη “Διαύγεια”, έγινε αποδεκτή η δήλωση ς του Δημ. Λιβογιάννη από τη θέση του αντιδημάρχου Βόλου, . Ιωνίας, Ν. Αγχιάλου, ς, Αγριάς, Αρτέμιδας, Πορταριάς, Μακρινίτσας και Ιωλκού και σε αντικατάστασή του ορίστηκε ως αντιδήμαρχος Βόλου, Ν. Ιωνίας, Ν. Αγχιάλου, ς, Αγριάς, Αρτέµιδας, Πορταριάς, Μακρινίτσας και Ιωλκού, ο δημοτικός σύμβουλο της πλειοψηφίας Απ. Μαλαματίνης.

Τις αρμοδιότητες του νέου αντιδηµάρχου, όταν απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί η αντιδήμαρχος Γεωργία Τοκαλή -Μποντού και αντιστρόφως, ενώ η θέση του κ. Μαλαματίνη θα είναι άμισθη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση