Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα λειτουργίας Λαϊκών Αγορών ο Απ. Τσακανίκας
Εντεταλμένος  σύμβουλος σε θέματα λειτουργίας Λαϊκών Αγορών ο Απ. Τσακανίκας

Εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα λειτουργίας Λαϊκών Αγορών ο Απ. Τσακανίκας

Ως εντεταλμένος σύμβουλος , χωρίς αμοιβή, για τα θέματα λειτουργίας των Λαϊκών Αγορών, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του Δήμου και ειδικότερα της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, ορίστηκε ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Απ. Τσακανίκας, με απόφαση του ασκούντος χρέη δημάρχου Θ. Θεοδώρου, η οποία δημοσιεύτηκε σήμερα στη “Διαύγεια”.

Σύμφωνα με την απόφαση ανατίθεται στον κ. Τσακανίκα η εποπτεία των ενεργειών που αφορούν στην άσκηση των αρμοδιοτήτων αυτών.

Επιπλέον εξουσιοδοτείται να υπογράφει µε εντολή Αντιδημάρχου έγγραφα αλληλογραφίας του Δήμου µε δημόσιους ή ιδιωτικούς φορείς και ιδιώτες που είναι αναγκαία για την εκτέλεση του έργου της εποπτείας που του ανατέθηκε, εφόσον για την υπογραφή τους δεν έχει εξουσιοδοτηθεί ο προϊστάμενος αρμόδιας υπηρεσιακής μονάδας ή άλλο όργανο του Δήμου. Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, σε συνεννόηση πάντοτε µε τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, παρακολουθεί και ενημερώνεται σχετικά µε τα θέματα εποπτείας του, συντονίζει συναντήσεις µε άλλους αρμόδιους φορείς, προτείνει- εισηγείται σχετικές δράσεις, συνδράμει στη σύνταξη κανονισμών λειτουργίας και εποπτεύει την τήρηση των κανονιστικών διατάξεων που άπτονται των αρμοδιοτήτων του. Η απόφαση ισχύει μέχρι τη λήξη της θητείας των αντιδημάρχων, δλδ μέχρι 28-2- 2017, πλην τυχόν τροποποίησης ή ανάκλησής της.


Αντικατάσταση του Αντιδημάρχου Δημοτικών Ενοτήτων

Επίσης με απόφαση του κ. Θεοδώρου που δημοσιεύτηκε στη “Διαύγεια”, έγινε αποδεκτή η δήλωση παραίτησης του Δημ. Λιβογιάννη από τη θέση του αντιδημάρχου Βόλου, Ν. Ιωνίας, Ν. Αγχιάλου, Αισωνίας, Αγριάς, Αρτέμιδας, Πορταριάς, Μακρινίτσας και Ιωλκού και σε αντικατάστασή του ορίστηκε ως αντιδήμαρχος Βόλου, Ν. Ιωνίας, Ν. Αγχιάλου, Αισωνίας, Αγριάς, Αρτέµιδας, Πορταριάς, Μακρινίτσας και Ιωλκού, ο δημοτικός σύμβουλο της πλειοψηφίας Απ. Μαλαματίνης.

Τις αρμοδιότητες του νέου αντιδηµάρχου, όταν απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί η αντιδήμαρχος Γεωργία Τοκαλή -Μποντού και αντιστρόφως, ενώ η θέση του κ. Μαλαματίνη θα είναι άμισθη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα δίκυκλο - https://t.co/NT71FwFO4t -

  • Ελαφρά τραυματίας νεαρός μοτοσικλετιστής - https://t.co/dkVF498z60 -

  • Σεισμός στην Ελασσόνα – Ζημιές σε μνημεία και ναούς - https://t.co/womcDhyeUo -

"Αλιεύοντας" την είδηση