Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Εντατικοποίηση ρυθμού στα έργα του Αλμυρού
Εντατικοποίηση ρυθμού στα έργα του Αλμυρού

Εντατικοποίηση ρυθμού στα έργα του Αλμυρού

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο του δημάρχου Αλμυρού Δημ. Εσερίδη την Τετάρτη 11/11/2015 , στην οποία συμμετείχαν η Α.Ε. με το συντονιστή Ηλία Μπάρδα και το στέλεχός της Αντώνη Δραγανίγο, τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Αρ. Καραγεώργο, τους αναδόχους έργων και τα στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας.

Σκοπός της ς ήταν η πορεία των έργων «Βιοκλιματική Αναβάθμιση της Πλατείας και των περιμετρικών οδών», «Ανάδειξη-Προστασία & Αξιοποίηση της περιοχής «Λίμνες Ζερέλια»-Έργα ερμηνείας & Διαχείρισης Περιβάλλοντος» και «Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων ς & Αγίας Τριάδας».

Ο δήμαρχος τόνισε πως έχουν ξεπεραστεί πλέον τα προτα που προέκυψαν το καλοκαίρι και αφορούσαν στην εκταμίευση των χρηματοδοτήσεων από το και ζήτησε από τους εργολάβους να εντατικοποιήσουν ακόμη περισσότερο το ρυθμό των εργασιών τους και για τα τρία .

Οι εργολάβοι από την πλευρά τους διαβεβαίωσαν πως γίνεται ορθή κατανομή εργασιών και από την ερχόμενη Δευτέρα θα υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη εντατικοποίηση του ρυθμού εργασιών.

Μετά από διαλογική συζήτηση, η οποία αφορούσε στην εφαρμογή του προγραμματισμού και στο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των έργων ώστε τεχνικά θέματα που προκύπτουν κατά τη διάρκεια υλοποίησης των έργων να ξεπεραστούν, όλοι οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν στη συνέχιση της ς τους για την άμεση ολο των έργων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση