Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Εντατικοποίηση ρυθμού στα έργα του Αλμυρού
Εντατικοποίηση ρυθμού στα έργα του Αλμυρού

Εντατικοποίηση ρυθμού στα έργα του Αλμυρού

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο του δημάρχου Αλμυρού Δημ. Εσερίδη την Τετάρτη 11/11/2015 , στην οποία συμμετείχαν η .Ε. με το συντονιστή Ηλία Μπάρδα και το στέλεχός της Αντώνη Δραγανίγο, τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Αρ. Καραγεώργο, τους αναδόχους έργων και τα στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η πορεία των έργων «Βιοκλιματική Αναβάθμιση της Πλατείας και των περιμετρικών οδών», «Ανάδειξη-Προστασία & Αξιοποίηση της περιοχής «Λίμνες Ζερέλια»- ερμηνείας & Διαχείρισης Περιβάλλοντος» και «Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων Σούρπης & Αγίας Τριάδας».

Ο δήμαρχος τόνισε πως έχουν ξεπεραστεί πλέον τα προβλήματα που προέκυψαν το καλοκαίρι και αφορούσαν στην των χρηματοδοτήσεων από το ΕΣΠΑ και ζήτησε από τους εργολάβους να εντατικοποιήσουν ακόμη περισσότερο το ρυθμό των εργασιών τους και για τα τρία .

Οι εργολάβοι από την πλευρά τους διαβεβαίωσαν πως γίνεται ορθή κατανομή εργασιών και από την ερχόμενη Δευτέρα θα υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη εντατικοποίηση του ρυθμού εργασιών.

Μετά από διαλογική συζήτηση, η οποία αφορούσε στην εφαρμογή του προγραμματισμού και στο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των έργων ώστε τεχνικά θέματα που προκύπτουν κατά τη διάρκεια υλοποίησης των έργων να ξεπεραστούν, όλοι οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν στη συνέχιση της συνεργασίας τους για την άμεση ολοκλήρωση των έργων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παρουσιάζεται το βιβλίο «#Βασιλική» της Λεμονιάς Μουλά #Βασιλική - https://t.co/kBgYuiE1qn -

  • Εκτελούσε παράνομα #εργασίες σε εξωτερικό λουτρό  #εργασίες - https://t.co/RckgBgYdkI -

  • Διακρίσεις και θέσεις στο βάθρο από τους δρομείς του ΣΔΥ Βόλου στο Μέτσοβο Ursa Trail - https://t.co/Fa4FqjOWh6 -

"Αλιεύοντας" την είδηση