Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ενοχλημένος ο Κ. Αγοραστός σχετικά με το επεισόδιο στον Βιολογικό
Ενοχλημένος ο Κ. Αγοραστός σχετικά με το επεισόδιο στον Βιολογικό

Ενοχλημένος ο Κ. Αγοραστός σχετικά με το επεισόδιο στον Βιολογικό

Ενοχλημένος εμφανίστηκε σήμερα ο Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός σχετικά με το χθεσινό στο Βιολογικό Καθαρισμό, όπου στους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας δεν επετράπη να προβούν σε δειγματοληψίες σχετικά με τον έλεγχο της ποιότητα των νερών.

Ο κ. Αγοραστός έκανε λόγο για εικόνες “ασέβειας και παρακμής” και τόνισε ότι «ο νόμος ισχύει και θα εφαρμοστεί για όλους».
Επιπλέον τόνισε ότι υπάλληλοι της Περιφέρειας έκαναν με τον καλύτερο τρόπο τη δουλειά τους. “Υπάρχουν τακτικοί και έκτακτοι τόσο σε βιολογικούς καθαρισμούς όλων των πόλεων, αλλά και σε εργοστάσια. Αλλοίμονο αν δεν υπήρχαν και έκτακτοι . Δηλαδή θα ειδοποιούν “ελάτε θα έλθουμε σήμερα και πάρτε τα απαραίτητα μέτρα που θα δείχνουν ότι δεν υπάρχει τίποτα”; Τους ελέγχους στο Βιολογικό δεν μπορεί να τους σταματήσει ούτε ο ούτε η Αντιπεριφερειάρχης. Οι έλεγχοι είναι υποχρέωση της αρμόδιας υπηρεσίας και έχουν υποχρέωση απέναντι στην κοινωνία, στους ανθρώπους. Το να προστατεύουν το περιβάλλον με τα μέσα που έχουν και διαθέτουν, αλλά και με τους ελέγχους τακτικούς και έκτακτους, είναι υποχρέωση της υπηρεσίας να κάνει αυτό που πρέπει. Οπωσδήποτε χρειάζεται συνεργασία όλων των φορέων, να δίνουν τα στοιχεία σε τακτά χρονικά διαστήματα, όταν χρειάζεται και να γίνεται η επεξεργασία όλων αυτών των στοιχείων. Εμείς θέλουμε να προφυλάξουμε τη δημόσια . Υπάρχει ειδική διαδικασία, νόμοι. Και σας επαναλαμβάνω ότι κανείς δεν είναι πάνω από τους νόμους”.

“Δεν είναι πατριάρχης της νομιμότητας ο Περιφερειάρχης”

“Ο Κ. Αγοραστός δεν είναι πατριάρχης της νομιμότητας, όλοι την πρεσβεύουμε και την υπηρετούμε” επισήμανε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Απόστολος Γαλάτης παρεμβαίνοντας σε μεσημβρινή τηλεοπτική εκπομπή.

Επέμενε ότι χθες δεν υπήρξε καμία βιαιοπραγία αλλά τηρήθηκε η νομιμότητα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έργα οδικής ασφάλειας σε περιοχές του Βόλου #έργαοδικήςασφάλειας - https://t.co/NKSIuVxnTo -

  • Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας αποκτά ο Δήμος Αλοννήσου #ΔήμοςΑλοννήσου - https://t.co/jor6ECiQtV -

  • Αιτήσεις για μόνιμες θέσεις καθηγητών στη Μαγνησία #ΑΣΕΠ - https://t.co/S1QrObMjZk -

"Αλιεύοντας" την είδηση