Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ενίσχυση με τεχνικό προσωπικό για στρατιωτικές μονάδες του Ν. Μαγνησίας
Ενίσχυση με τεχνικό προσωπικό για στρατιωτικές μονάδες του Ν. Μαγνησίας

Ενίσχυση με τεχνικό προσωπικό για στρατιωτικές μονάδες του Ν. Μαγνησίας

Μετά από με την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και βουλευτής . Μαγνησίας, , ενημερώθηκε για την σημαντική ενίσχυση των στρατιωτικών μονάδων του . Μαγνησίας με το απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία τους, τεχνικό προσωπικό.

Συγκεκριμένα, το ΥΠΕΘΑ, προέβη στην , για την κίνηση των διαδικασιών πρόσληψης, έξι ατόμων με τεχνική εξειδίκευση για τη στρατιωτική μονάδα του 307 /ΤΣΥΑΥ που βρίσκεται στο .

Ειδικότερα, πρόκειται για μία θέση τεχνικού μηχανολογίας και εργαλειομηχανών, δύο θέσεις τεχνικών μηχανολογίας – συγκολλήσεων και μεταλλικών κατασκευών και τρεις θέσεις τεχνιτών αεροσκαφών σταθερών και περιστρεφόμενων πτερύγων. Επιπρόσθετα, με τέσσερεις νέες θέσεις τεχνικού προσωπικού ενισχύεται και το 304 που βρίσκεται στο Βελεστίνο και αναλυτικότερα με μία θέση τεχνικού μηχανολογίας- συγκολλήσεων και μεταλλικών κατασκευών, μία θέση τεχνικού ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων και αυτοματισμού και δύο θέσεις τεχνικών μηχανολογίας θερμικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Η ενίσχυση αυτή, των δέκα συνολικά υπαλλήλων, κρίνεται αναγκαία για την αναβάθμιση των συνθηκών λειτουργίας αυτών των δύο σημαντικών στρατιωτικών μονάδων και είχε ενταχθεί στον προγραμματισμό του υπουργείου μετά και τις ενημερώσεις που είχε, η ίδια η κ. Μακρή, δώσει στον κ. Παναγιωτόπουλο.

Από την πλευρά της, η κ. Μακρή, ευχαρίστησε, για ακόμη μία φόρα τον υπουργό Νίκο Παναγιωτόπουλο, για την άμεση και αποτελεσματική παρέμβασή του, που είχε, ως αποτέλεσμα, την ουσιαστική ενίσχυση των δύο προαναφερόμενων στρατιωτικών μονάδων ενώ τόνισε χαρακτηριστικά πως «για ακόμη μία φορά αποδεικνύεται πως η εύρυθμη και η υψηλού επιπέδου λειτουργία των στρατιωτικών μονάδων της χώρας, αποτελεί, αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για την και την ηγεσία του ΥΠΕΘΑ».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέο πρόγραμμα δρομολογίων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας - https://t.co/SF44Se91qM -

  • Καπνοί σε φρεάτιο στο κέντρο του Βόλου - https://t.co/MDxL5f0olr -

  • Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/Bm7RW3zQdB -

"Αλιεύοντας" την είδηση