Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ενίσχυση με τεχνικό προσωπικό για στρατιωτικές μονάδες του Ν. Μαγνησίας
Ενίσχυση με τεχνικό προσωπικό για στρατιωτικές μονάδες του Ν. Μαγνησίας

Ενίσχυση με τεχνικό προσωπικό για στρατιωτικές μονάδες του Ν. Μαγνησίας

Μετά πό επι με την ηγεσία του υπουργείου ς Άμυνας, η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και Ν. , Ζέττα Μ. Μακρή, ενημερώθηκε για την σημαντική ενίσχυση των στρατιωτικών μονάδων του Ν. με το απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία τους, τεχνικό προσωπικό.

Συγκεκριμένα, το ΥΠΕΘΑ, προέβη στην , για την κίνηση των διαδικασιών ς, έξι ατόμων με τεχνική εξειδίκευση για τη στρατιωτική μονάδα του 307 ΠΕΒ/ΤΣΥΑΥ που βρίσκεται στο Στεφανοβίκειο.

Ειδικότερα, πρόκειται για μία θέση τεχνικού μηχανολογίας και εργαλειομηχανών, δύο θέσεις τεχνικών μηχανολογίας – συγκολλήσεων και μεταλλικών κατασκευών και τρεις θέσεις τεχνιτών αεροσκαφών σταθερών και περιστρεφόμενων πτερύγων. Επιπρόσθετα, με τέσσερεις νέες θέσεις τεχνικού προσωπικού ενισχύεται και το που βρίσκεται στο Βελεστίνο και αναλυτικότερα με μία θέση τεχνικού μηχανολογίας- συγκολλήσεων και μεταλλικών κατασκευών, μία θέση τεχνικού ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων και αυτοματισμού και δύο θέσεις τεχνικών μηχανολογίας θερμικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Η ενίσχυση αυτή, των δέκα συνολικά υπαλλήλων, κρίνεται αναγκαία για την αναβάθμιση των συνθηκών λειτουργίας αυτών των δύο σημαντικών στρατιωτικών μονάδων και είχε ενταχθεί στον προγραμματισμό του υπουργείου μετά και τις ενημερώσεις που είχε, η ίδια η κ. Μακρή, δώσει στον κ. Παναγιωτόπουλο.

Από την πλευρά της, η κ. Μακρή, ευχαρίστησε, για ακόμη μία φόρα τον υπουργό Νίκο Παναγιωτόπουλο, για την άμεση και αποτελεσματική παρέμβασή του, που είχε, ως αποτέλεσμα, την ουσιαστική ενίσχυση των δύο προαναφερόμενων στρατιωτικών μονάδων ενώ τόνισε χαρακτηριστικά πως «για ακόμη μία φορά αποδεικνύεται πως η εύρυθμη και η υψηλού επιπέδου λειτουργία των στρατιωτικών μονάδων της χώρας, αποτελεί, αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για την και την ηγεσία του ΥΠΕΘΑ».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση