Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη νέα ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις προς το δημόσιο
Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη νέα ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις προς το δημόσιο

Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη νέα ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις προς το δημόσιο

Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα: «έα ρύθμιση οφειλών σε 240 προς το δημόσιο και 420 προς τράπεζες» συνδιοργανώνουν το Επιμελητήριο ς και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών-Βιοτεχνών-Εμπόρων ομού ς την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, στις 4.00 το απόγευμα.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Κουρμούσης, ειδικός γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, του Υπουργείου Οικονομικών.

Ο κ. Κουρμούσης και τα στελέχη της Ειδικής Γραμματείας θα παρουσιάσουν και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις για τα ακόλουθα θέματα:
– Το για τη ρύθμιση και την οφειλών – παροχή 2ης ευκαιρίας
– Τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών για νοικοκυριά και επιχειρήσεις όπου προβλέπεται και αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία σε έως 240 δόσεις
– Τη ρύθμιση οφειλών μέσω της διαδικασίας της εξυγίανσης επιχειρήσεων.
Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στην τηλε-ημερίδα, θα πρέπει να ακολουθήσουν τον σύνδεσμο (link) στην ηλεκτρονική WebEx:
https://e-meeting.webex.com/e-meeting/j.php?MTID=m22f463874c32e4667ce80667f9777fe5
Meeting number: 2744 681 7948 Password: 1234.
Ταυτόχρονα, όποιος επιθυμεί να υποβάλει το ερώτημά του προς τον κ. Κουρμούση, μπορεί να το στείλει στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@cci-magnesia.gr .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση