Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ενημερωτική ημερίδα ΤΕΕ -ΕΑΠ ΑΕ για το CLLD/ LEADER
Ενημερωτική ημερίδα ΤΕΕ -ΕΑΠ ΑΕ για το CLLD/ LEADER

Ενημερωτική ημερίδα ΤΕΕ -ΕΑΠ ΑΕ για το CLLD/ LEADER

Το , σε συνεργασία με την «Εταιρία Ανάπτυξης Πηλίου Α.Ε. (Ε.Α.Π Α.Ε) – Αναπτυξιακή Α.Ε. », διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:  «1η Πρόσκληση Υπομέτρου 19.2: «Στήριξη για την υλοποίηση δράσεων υπό την τοπική στρατηγική ανάπτυξης για παρεμβάσεις Ιδιωτικού χαρακτήρα».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Ιουλίου, στις 7.00 το απόγευμα στην αίθουσα «» του ξενοδοχείου Volos Palace.

Στο πλαίσιο του Τοπικού Προγράμματος CLLD/ LEADER «Στρατηγικοί πυλώνες για την στη και τις », του Μέτρου 19 «Στήριξη για τοπική μέσω του LEADER ΤΑΠΤοΚ – ΠΑΑ 2014-2020» η ΟΤΔ «Εταιρία Ανάπτυξης Πηλίου Α.Ε. (Ε.Α.Π Α.Ε) – Αναπτυξιακή Α.Ε. » καλεί τους ενδιαφερόμενους (υποψήφιους δικαιούχους) να υποβάλλουν τις προτάσεις τους στο Υπομέτρο 19.2 «Στήριξη υλοποίησης δράσεων των στρατηγικών Τοπικής Ανάπτυξης με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (CLLD/LEADER)».

Στην παρούσα πρόσκληση δύναται να χρηματοδοτηθούν πράξεις ιδιωτικού χαρακτήρα που συμβάλουν με άμεσο ή έμμεσο τρόπο στην εξυπηρέτηση και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής του τοπικού πληθυσμού και στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, για την επίτευξη των στόχων της εγκεκριμένης τοπικής στρατηγικής.

Το συγκεκριμένο μέτρο αφορά μηχανικούς ως επενδυτές, αλλά και ως μελετητές καθώς χρηματοδοτεί ανακαίνιση αρχοντικών, ανανέωση εξοπλισμού και ανέγερση τουριστικών καταλυμάτων.

Ημερομηνία λήξης ηλεκτρονικής υποβολής:  13/09/2019 – ώρα λήξης: 15:00.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εμβολιασμός: Άνοιξε η πλατφόρμα για τους 18-24 ετών #εμβολιασμόςCovid - https://t.co/mxYkWnwdmq -

  • Παρουσιάζεται το βιβλίο «#Βασιλική» της Λεμονιάς Μουλά #Βασιλική - https://t.co/kBgYuiE1qn -

  • Εκτελούσε παράνομα #εργασίες σε εξωτερικό λουτρό  #εργασίες - https://t.co/RckgBgYdkI -

"Αλιεύοντας" την είδηση