Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ενημερωτική εκδήλωση – διαβούλευση για το νέο πρόγραμμα CLLD/LEADER στο Δήμο Ρήγα Φεραίου
Ενημερωτική εκδήλωση – διαβούλευση για το νέο πρόγραμμα CLLD/LEADER στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Ενημερωτική εκδήλωση – διαβούλευση για το νέο πρόγραμμα CLLD/LEADER στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Ο Δήμος σε συν με την Εταιρία Ανάπτυξης Πηλίου Α.Ε. (Ε.Α.Π. Α.Ε.) – Αναπτυξιακή Α.Ε. Ο.Τ.Α., διοργανώνει την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016 και ώρα 12:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου ενημερωτική εκδήλωση – , με θέμα:«Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (CLLD-LEADER) 2014-2020 στο Νομό .

Στελέχη της Εταιρίας Αναπτυξιακής Πηλίου Α.Ε. θα παρουσιάσουν:

  • Κατευθύνσεις για τη διαμόρφωση στρατηγικής Τοπικής Ανάπτυξης με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων στην Περιφερειακή Ενότητα και Β. Σποράδων στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) και του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας (Θ) της προγραμματικής περιόδου 2014-2020.
  • Προβλεπόμενο πλαίσιο ενισχύσεων έργων δημόσιου και ιδιωτικού χαρακτήρα που θα χρηματοδοτηθούν από το Τοπικό Πρόγραμμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Εταιρία Ανάπτυξης Πηλίου Α.Ε. δραστηριοποιείται αποτελεσματικά, υλοποιώντας το πρόγραμμα LEADER από το έτος 1997, στην περιοχή της Μαγνησίας και ο ήγα Φεραίου συμπεριλαμβάνεται στην περιοχή παρέμβασης.

Στόχος της εκδήλωσης είναι, μέσω της ευρύτερης δημοσιος του προγράμματος, η απόψεων, ιδεών, προτάσεων, καθώς και η καταγραφή του επενδυτικού ενδιαφέροντος στις περιοχές που σχεδιάζεται το νέο πρόγραμμα LEADER, CLLD 2014 – 2020.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή σε κάθε ενδιαφερόμενο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση