Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ενημερωτική εκδήλωση – διαβούλευση για το νέο πρόγραμμα CLLD/LEADER στο Δήμο Ρήγα Φεραίου
Ενημερωτική εκδήλωση – διαβούλευση για το νέο πρόγραμμα CLLD/LEADER στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Ενημερωτική εκδήλωση – διαβούλευση για το νέο πρόγραμμα CLLD/LEADER στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου σε συνεργασία με την Εταιρία Ανάπτυξης Πηλίου Α.Ε. (Ε.Α.Π. Α.Ε.) – Αναπτυξιακή Α.Ε. Ο.Τ.Α., διοργανώνει την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016 και ώρα 12:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρήγα Φεραίου ενημερωτική εκδήλωση – διαβούλευση, με θέμα:«Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (CLLD-LEADER) 2014-2020 στο Νομό Μαγνησίας.

Στελέχη της Εταιρίας Αναπτυξιακής Πηλίου Α.Ε. θα παρουσιάσουν:

  • Κατευθύνσεις για τη διαμόρφωση στρατηγικής Τοπικής Ανάπτυξης με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Β. Σποράδων στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) και του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας (ΕΠΑΛΘ) της προγραμματικής περιόδου 2014-2020.
  • Προβλεπόμενο πλαίσιο ενισχύσεων έργων δημόσιου και ιδιωτικού χαρακτήρα που θα χρηματοδοτηθούν από το Τοπικό Πρόγραμμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Εταιρία Ανάπτυξης Πηλίου Α.Ε. δραστηριοποιείται αποτελεσματικά, υλοποιώντας το πρόγραμμα LEADER από το έτος 1997, στην περιοχή της Μαγνησίας και ο Δήμος Ρήγα Φεραίου συμπεριλαμβάνεται στην περιοχή παρέμβασης.

Στόχος της εκδήλωσης είναι, μέσω της ευρύτερης δημοσιοποίησης του προγράμματος, η κατάθεση απόψεων, ιδεών, προτάσεων, καθώς και η καταγραφή του επενδυτικού ενδιαφέροντος στις περιοχές που σχεδιάζεται το νέο πρόγραμμα LEADER, CLLD 2014 – 2020.

Η είναι ανοικτή σε κάθε ενδιαφερόμενο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση