Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ενημερωτική εκδήλωση-διαβούλευση για το CLLD 2014-2020 στον Δήμο Αλμυρού
Ενημερωτική εκδήλωση-διαβούλευση  για το CLLD 2014-2020 στον Δήμο Αλμυρού

Ενημερωτική εκδήλωση-διαβούλευση για το CLLD 2014-2020 στον Δήμο Αλμυρού

Το «CLLD/LEADER», είναι το πρόγραμμα «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων», ένα πρόγραμμα σχεδιασμού και υλοποίησης αναπτυξιακών στρατηγικών, βασισμένο στην προσέγγιση LEADER, το οποίο θα εφαρμοσθεί, για την περίοδο 2014-2020.

Ως εκ τούτου, για τον ολοκληρωμένο και επιτυχή σχεδιασμό του νέου προγράμματος, είναι απαραίτητη, η ενεργός συμμετοχή, όλων των κοινωνικών εταίρων και φορέων, στις ενέργειες διαβούλευσης/ενημέρωσης. Στο πλαίσιο αυτό, οι φορείς της περιοχής, αλλά και ο τοπικός πληθυσμός, έχουν τη δυνατότητα, να υποβάλλουν , απόψεις και ιδέες.

Η διαβούλευση, έχει ως σκοπό, την ευρεία δημοσιοποίηση του προγράμματος, την ενημέρωση των εμπλεκόμενων φορέων ή εν δυνάμει επενδυτών και την καταγραφή απόψεων, προτάσεων, ιδεών, καθώς και του επενδυτικού ενδιαφέροντος, ώστε το νέο πρόγραμμα LEADER, να αποτελέσει, μια ολοκληρωμένη τοπική αναπτυξιακή στρατηγική, η οποία θα εφαρμοσθεί, στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, στην περιοχή του Καλλικρατικού Δήμου Αλμυρού.

Στη διαβούλευση, που θα πραγματοποιηθεί, την Πέμπτη 7 Ιουλίου , στελέχη της Εταιρείας Ανάπτυξης Πηλίου, θα παρουσιάσουν, το περιεχόμενο και τις δυνατότητες του νέου προγράμματος CLLD, στο πλαίσιο του εγκεκριμένου Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 (στόχοι, μέτρα, δράσεις ιδιωτικού και δημόσιου χαρακτήρα, επιλέξιμες κ.λπ.) και την τεκμηρίωση για την προτεινόμενη περιοχής εφαρμογής, στην Ύπαιθρο, του Καλλικρατικού Δήμου Αλμυρού.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται όλοι οι σύλλογοι και φορείς της περιοχής καθώς και κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης της περιοχής, να παρευρεθούν στην ανωτέρω ενημερωτική εκδήλωση και να εκθέσουν τις απόψεις-ιδέες τους.

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη και χρήσιμη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση