Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ενημέρωση ξενοδόχων Μαγνησίας
Ενημέρωση ξενοδόχων Μαγνησίας

Ενημέρωση ξενοδόχων Μαγνησίας

Ακόμη μία δράση, ακόμη μία πρωτοβουλία ενημέρωσης και ς του τουριστικού επιχειρηματικού κόσμου. Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη 30 Ιουνίου και από 18:30 έως 20:30, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή ενημερωτική ημερίδα/συνάντηση με τους ξενοδόχους της , κατόπιν σχετικής πρόσκλησης της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού και του προέδρου της ιώργου Ζαφείρη, με ομιλητή/εισηγητή τον Νικόλαο Σαρούκο, προϊστάμενο Ελέγχου, Επιθεώρησης και Τουριστικής Ανάπτυξης ς του Υπουργείου Τουρισμού.

Με ακόμη εντονότερο ζήλο και πείσμα, και πάντοτε με προσανατολισμό στην συνεργατικότητα με κάθε επιχειρηματία ενός κλάδου που προσφέρει τα μέγιστα στην εθνική αλλά και στην τοπική , οι συνέργειες με την “πρώτη γραμμή” του τουρισμού συνεχίζονται αμείωτες.

Θα αναπτυχθούν ιδιαίτερα φλέγοντα θέματα, ζωτικού ενδιαφέροντος, όπως:

  • Ζητήματα σύννομης λειτουργίας Κολυμβητικών Δεξαμενών εντός Τουριστικών Καταλυμάτων.

  • Ζητήματα τήρησης Υγειονομικών Πρωτοκόλλων Τουριστικών Επιχειρήσεων.

  • Θέματα Διαδικασίας Ελέγχων επί Διασφάλισης Ποιότητας

  • Επικείμενες προς τήρηση χρονικές διορίες

  • Θέματα γενικού ενδιαφέροντος που θα τεθούν από τους ίδιους τους συμμετέχοντες.

ια περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για τις διαδικασίες ένταξης στον σύνδεσμο (link) διεξαγωγής της διαδικτυακής συνάντησης, οι ενδιαφερόμενοι, μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, καλούνται να επικοινωνήσουν με την γραμματεία της Ένωσης (τηλ. 2421024918, ηλεκτρονικό : info@travel-pelion.gr).

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση