Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Κατάσχεση ενδυμάτων απο τη Λαϊκή Αγορά
Κατάσχεση ενδυμάτων απο τη Λαϊκή Αγορά

Κατάσχεση ενδυμάτων απο τη Λαϊκή Αγορά

Ελέγχους διενήργησε στις 9-9-2015 σε ετοίμων ενδυμάτων και υποδημάτων του Δήμου Βόλου, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή περιμετρικά αυτής η Διεύθυνση Ανάπτυξης Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων στο πλαίσιο της προσπάθειας για την πάταξη του παράνομου υπαίθριου εμπορίου.

Ειδικότερα, μέλη των Κλιμακίων Ελέγχου Λαϊκών Αγορών και Υπαιθρίου Εμπορίου (Κ.Ε.Λ..Υ.Ε.) των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων, συνεπικουρούμενα από την Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.), πραγματοποίησαν σχετικούς ελέγχους.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων αυτών και σε μία περίπτωση, το εν λόγω Κλιμάκιο Ελέγχου διενήργησε κατάσχεση – καταστροφή διαφόρων ετοίμων ενδυμάτων, ανδρικών και γυναικείων, με τη διαδικασία που ορίζεται από την κείμενη Νομοθεσία.

Τα έτοιμα ενδύματα είχαν εγκαταλειφθεί από τον/την κάτοχό τους εντός του χώρου διεξαγωγής της Λαϊκής Αγοράς.

Τα κατασχεθέντα προϊόντα, αφού πρώτα χρωματίστηκαν με ανεξίτηλο σπρεϊ, καταστράφηκαν με απόρριψή τους σε φορτηγό – απορριμματοφόρο, το οποίο διέθεσε για το σκοπό αυτό η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου και συνέδραμε το κλιμάκιο καθ΄ όλη τη διάρκεια των εν λόγω ελέγχων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση