Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ενδιαφέρον πολιτών για τις τράπεζες και την επιχειρηματικότητα
Ενδιαφέρον πολιτών για τις τράπεζες και την επιχειρηματικότητα

Ενδιαφέρον πολιτών για τις τράπεζες και την επιχειρηματικότητα

Αυξημένο το ενδιαφέρον στην ημερίδα που διοργάνωσε το απόγευμα της Δευτέρας 11 Φεβρουαρίου το , για τις τράπεζες και την επιχειρηματικότητα, στην αίθουσα συνεδριάσεων «Ι. Αμοιρόγλου» .

Κεντρικός ομιλητής – εισηγητής ο Ευστάθιος Λιακόπουλος , ιδρυτής της εταιρείας συμβούλων BSS, ο οποίος ενημέρωσε όσους συμμετείχαν στην για θέματα όπως: οι αναδιαρθρώσεις δανείων, ο εξωδικαστικός συμβιβασμός και ρυθμίσεις οφειλών έως , τα προγράμματα επιδοτήσεων (ΕΣΠΑ), ο Ευρωπαϊκός κανονισμός προστασίας προσωπικών δεδομένων – / DPO, αλλά και για το θέμα πιστοποιήσεων και συστημάτων ποιότητας (ISO) που πρέπει να είναι εφοδιασμένος στην σημερινή εποχή ο κάθε επαγγελματίας ώστε να είναι πιο ανταγωνιστικός.

Σε δηλώσεις του ο Ευστάθιος Λιακόπουλος μίλησε για την επικαιρότητα των θεμάτων που συζητήθηκαν με επαγγελματίες της περιοχής. «Πάνω που έχει φουντώσει η φημολογία για την των Τραπεζών, για τα κόκκινα δάνεια, κάνουμε μία πολύ ωραία για να μπορέσουμε να ενημερώσουμε τους πολίτες του Βόλου και τα μέλη του Επιμελητηρίου, σχετικά με τις δυνατότητες που υπάρχουν να μπορέσουν να ρυθμίσουν τα δάνειά τους και να μπορέσουν να αναζητήσουν λύσεις ανάπτυξης. Δεν είναι μόνο να μπορέσεις να ρυθμίσεις τα δάνειά σου -όταν έχεις κόκκινα δάνεια να τα ρυθμίσεις-, αλλά κι αν δεν έχεις πώς να αναπτυχθείς.

Προσωπικά πιστεύω ότι ο κάθε θα πρέπει να βγει από το καβούκι του, να προσπαθήσει να λύσει το πρόβλημα, να κοιτάξει και λίγο πέρα από την στενοχώρια και την ταλαιπωρία που έχει υποστεί του τι θα κάνει την επόμενη ημέρα».

Στην ερώτηση αν υπάρχει ο για «κούρεμα» καταθέσεων ο κ. Λιακόπουλος, υπογράμμισε: «Δεν πιστεύω ότι θα γίνει κούρεμα καταθέσεων, απλώς όταν μπαίνουμε κάθε φορά στην κουβέντα για τα κόκκινα δάνεια, επειδή είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα, υπάρχει μία ανησυχία σχετικά με την των τραπεζών. Καλό θα είναι να αποφευχθεί ώστε να μην επιβαρυνθούν, για ακόμη μία φορά, οι φορολογούμενοι με το πρόβλημα αυτό».

Τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε ο του Επιμελητηρίου Βασίλης Ζαχείλας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση