Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ενδιαφέρον πολιτών για τις τράπεζες και την επιχειρηματικότητα
Ενδιαφέρον πολιτών για τις τράπεζες και την επιχειρηματικότητα

Ενδιαφέρον πολιτών για τις τράπεζες και την επιχειρηματικότητα

Αυξημένο το ενδιαφέρον στην ημερίδα που διοργάνωσε το απόγευμα της Δευτέρας 11 Φεβρουαρίου το Μαγνησίας, για τις και την , στην αίθουσα συνεδριάσεων «Ι. Αμοιρόγλου» .

Κεντρικός ομιλητής – εισηγητής ο Ευστάθιος Λιακόπουλος , ιδρυτής της εταιρείας συμβούλων BSS, ο οποίος ενημέρωσε όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση για θέματα όπως: οι αναδιαρθρώσεις δανείων, ο εξωδικαστικός συμβιβασμός και οφειλών έως 120 δόσεις, τα προγράμματα επιδοτήσεων (), ο Ευρωπαϊκός κανονισμός ς προσωπικών δεδομένων – GDPR / DPO, αλλά και για το θέμα πιστοποιήσεων και συστημάτων ποιότητας (ISO) που πρέπει να είναι εφοδιασμένος στην σημερινή εποχή ο κάθε επαγγελματίας ώστε να είναι πιο ανταγωνιστικός.

Σε δηλώσεις του ο Ευστάθιος Λιακόπουλος μίλησε για την επικαιρότητα των θεμάτων που συζητήθηκαν με επαγγελματίες της περιοχής. «Πάνω που έχει φουντώσει η φημολογία για την ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών, για τα , κάνουμε μία πολύ ωραία εκδήλωση για να μπορέσουμε να ενημερώσουμε τους πολίτες του Βόλου και τα μέλη του Επιμελητηρίου, σχετικά με τις δυνατότητες που υπάρχουν να μπορέσουν να ρυθμίσουν τα δάνειά τους και να μπορέσουν να αναζητήσουν λύσεις ανάπτυξης. Δεν είναι μόνο να μπορέσεις να τα δάνειά σου -όταν έχεις κόκκινα δάνεια να τα ρυθμίσεις-, αλλά κι αν δεν έχεις πώς να αναπτυχθείς.

Προσωπικά πιστεύω ότι ο κάθε επιχειρηματίας θα πρέπει να βγει από το καβούκι του, να προσπαθήσει να λύσει το πρόβλημα, να κοιτάξει και λίγο πέρα από την στενοχώρια και την ταλαιπωρία που έχει υποστεί του τι θα κάνει την ».

Στην ερώτηση αν υπάρχει ο φόβος για «κούρεμα» καταθέσεων ο κ. Λιακόπουλος, υπογράμμισε: «Δεν πιστεύω ότι θα γίνει κούρεμα καταθέσεων, απλώς όταν μπαίνουμε κάθε φορά στην κουβέντα για τα κόκκινα δάνεια, επειδή είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα, υπάρχει μία ανησυχία σχετικά με την . Καλό θα είναι να αποφευχθεί ώστε να μην επιβαρυνθούν, για ακόμη μία φορά, οι φορολογούμενοι με το πρόβλημα αυτό».

Τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε ο γενικός γραμματέας του Επιμελητηρίου Βασίλης Ζαχείλας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση