Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Eνάντια στη συμφόρηση των δημοσίων υπηρεσιών και υποβάθμιση της επαρχίας η Xρυσή Αυγή
Eνάντια στη συμφόρηση των δημοσίων υπηρεσιών και υποβάθμιση της επαρχίας η Xρυσή Αυγή

Eνάντια στη συμφόρηση των δημοσίων υπηρεσιών και υποβάθμιση της επαρχίας η Xρυσή Αυγή

Ερώτηση στο υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κατέθεσε ο της Χρυσής ς, για τις υπό και προωθούμενες διατάξεις περί απομακρύνσεως των υποθηκοφυλακείων Αλμυρού, Σούρπης, Ζαγοράς και Μηλεών και συγχωνεύσεως αυτών στο υποθηκοφυλακείο Βόλου.

Ο Π. κατέδειξε τις αρνητικές συνέπειες της αναιτιολόγητης αυτής ς οι οποίες, σε πρακτικό επίπεδο, εστιάζονται στη δυσχέρεια της μετακινήσεως των δημοτών αφού θα εξαναγκάζονται να μεταβαίνουν στην πρωτεύουσα του νομού διανύοντας αρκετά μεγάλη απόσταση.

Οι ουσιαστικές όμως επιπτώσεις της μεταφοράς των δημοσίων και κρατικών υπηρεσιών στα αστικά κέντρα έγκεινται στην σταδιακή απαξίωση των περιοχών αυτών της μας αλλά και της ελληνικής επαρχίας γενικότερα. Η Χρυσή τίθεται ρητώς ενάντια σε κάθε προσπάθεια αποδυναμώσεως και ερημώσεως της ελληνικής επαρχίας μέσω της απομακρύνσεως των δημοσίων υπηρεσιών και της μεταφοράς τους στα αστικά κέντρα. Η πολιτεία θα πρέπει να στοχεύει στην αποσυμφόρηση των αστικών κέντρων και στην ενίσχυση της ελληνικής επαρχίας, και όχι να απεργάζεται τη σταδιακή της υποβάθμιση.

"Αλιεύοντας" την είδηση