Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Έληξε η σύμβαση περισυλλογής, φιλοξενίας και φροντίδας αδέσποτων ζώων
Έληξε η σύμβαση περισυλλογής, φιλοξενίας και φροντίδας αδέσποτων ζώων

Έληξε η σύμβαση περισυλλογής, φιλοξενίας και φροντίδας αδέσποτων ζώων

έα σύμβαση θα υπογραφεί μετά το Πάσχα για την περισυλλογή, φιλοξενία και στο Δημοτικό Καταφύγιο Βόλου όπως αποφασίστηκε ομόφωνα στη σημερινή της Οικονομικής Επιτροπής.

Τα δύο θέματα συζητήθηκαν εκτός ημερήσιας διάταξης και η επιτροπή αποφάσισε την όρων ς πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση της υπηρεσίας «κτηνιατρική περίθαλψη αδέσποτων ζώων του ενιαίου Δήμου Βόλου για ένα έτος», ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού 39.925,80 €, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%.

Επίσης, αποφασίστηκε η όρων ς πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση της υπηρεσίας «περισυλλογή, φιλοξενία, αδέσποτων ζώων (σκυλιών) των Δημοτικών Ενοτήτων Βόλου, στο δημοτικό ενδιαίτημα, στη θέση Μαραθάς, για χρονικό διάστημα 12 μηνών», ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού 59.040 €, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%.

Τέλος, κατά πλειοψηφία εγκρίθηκαν οι όροι και η σύνταξη διακήρυξης του υ «πολυώροφο κτίριο στάθμευσης αυτοκινήτων στη διασταύρωση των οδών Δημητριάδος – Φιλελλήνων», προϋπολογισμού 2.400.000 €.

Το θέμα καταψήφισαν οι σύμβουλοι της ΛΑΣ Απ. Νάνος και Θ. Τσαλούχας, ενώ ψήφισαν η πλειοψηφία και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μαργ. Πατσιαντάς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση