Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Έληξε η σύμβαση περισυλλογής, φιλοξενίας και φροντίδας αδέσποτων ζώων
Έληξε η σύμβαση περισυλλογής, φιλοξενίας και φροντίδας αδέσποτων ζώων

Έληξε η σύμβαση περισυλλογής, φιλοξενίας και φροντίδας αδέσποτων ζώων

Νέα θα υπογραφεί μετά το για την περισυλλογή, φιλοξενία και φροντίδα στο Καταφύγιο όπως αποφασίστηκε ομόφωνα στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Τα δύο θέματα συζητήθηκαν εκτός ημερήσιας διάταξης και η επιτροπή αποφάσισε την κατάρτιση όρων ς πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση της υπηρεσίας «κτηνιατρική περίθαλψη αδέσποτων ζώων του ενιαίου Δήμου για ένα έτος», ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού 39.925,80 €, συμπεριλαμβανομένου 23%.

Επίσης, αποφασίστηκε η κατάρτιση όρων ς πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση της υπηρεσίας «περισυλλογή, φιλοξενία, φροντίδα αδέσποτων ζώων (σκυλιών) των Δημοτικών Ενοτήτων Βόλου, στο δημοτικό ενδιαίτημα, στη θέση Μαραθάς, για χρονικό διάστημα 12 μηνών», ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού 59.040 €, συμπεριλαμβανομένου 23%.

Τέλος, κατά πλειοψηφία εγκρίθηκαν οι όροι και η σύνταξη διακήρυξης του έργου «πολυώροφο κτίριο στάθμευσης αυτοκινήτων στη διασταύρωση των οδών Δημητριάδος – Φιλελλήνων», προϋπολογισμού 2.400.000 €.

Το θέμα καταψήφισαν οι σύμβουλοι της ΛΑΣ Απ. Νάνος και Θ. Τσαλούχας, ενώ θετικά ψήφισαν η πλειοψηφία και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μαργ. .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση