Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Έληξε η σύμβαση περισυλλογής, φιλοξενίας και φροντίδας αδέσποτων ζώων
Έληξε η σύμβαση περισυλλογής, φιλοξενίας και φροντίδας αδέσποτων ζώων

Έληξε η σύμβαση περισυλλογής, φιλοξενίας και φροντίδας αδέσποτων ζώων

Νέα σύμβαση θα υπογραφεί μετά το Πάσχα για την περισυλλογή, φιλοξενία και φροντίδα στο Δημοτικό Καταφύγιο Βόλου όπως αποφασίστηκε ομόφωνα στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Τα δύο θέματα συζητήθηκαν εκτός ημερήσιας διάταξης και η επιτροπή αποφάσισε την κατάρτιση όρων διακήρυξης πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση της υπηρεσίας «κτηνιατρική περίθαλψη αδέσποτων ζώων του ενιαίου Δήμου Βόλου για ένα έτος», ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού 39.925,80 €, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%.

Επίσης, αποφασίστηκε η κατάρτιση όρων διακήρυξης πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση της υπηρεσίας «περισυλλογή, φιλοξενία, φροντίδα αδέσποτων ζώων (σκυλιών) των Δημοτικών Ενοτήτων Βόλου, στο δημοτικό ενδιαίτημα, στη θέση Μαραθάς, για χρονικό διάστημα 12 μηνών», ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού 59.040 €, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%.

Τέλος, κατά πλειοψηφία εγκρίθηκαν οι όροι και η σύνταξη διακήρυξης του έργου «πολυώροφο κτίριο στάθμευσης αυτοκινήτων στη διασταύρωση των οδών Δημητριάδος – Φιλελλήνων», προϋπολογισμού 2.400.000 €.

Το θέμα καταψήφισαν οι σύμβουλοι της ΛΑΣ Απ. Νάνος και Θ. Τσαλούχας, ενώ θετικά ψήφισαν η πλειοψηφία και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μαργ. Πατσιαντάς.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χειροθεσία αναγνώστου στον Άγιο Δημήτριο Βόλου - https://t.co/KvmltKiq4W -

  • Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού για τη Θεσσαλία - https://t.co/oXispZ9Uhk -

  • Αποστολή αγάπης και αλληλεγγύης στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας - https://t.co/kt1avnIkwn -

"Αλιεύοντας" την είδηση